ActualitateshowbizStiri

Ce spune Alexandra Ungureanu despre garderoba sa. ”Nu am investiţii de mii de euro în haine”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Alexanda Ungureanu, în vârstă de 41 de ani, a dat detalii despre garderoba sa. Artista a mărturisit că nu a investit mii de euro în haine.

Alexandra Ungureanu este o prezență cunoscută în industria muzicală din România.

Advertisment

Artista este foarte preocupată de imaginea sa și de felul în care se prezintă în public. Despre garrderoba sa a vorbit Alexandra Ungureanu într-un interviu pentru tvmania.ro. Aceasta a afirmat că nu a investit mii de euro în haine, dar păstrează la loc de cinste coronița de câștigătoare de la emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D.

Advertisment

Ce spune Alexandra Ungureanu despre garderoba sa.  ”Tot timpul îmi doresc ceva nou”

Întrebată care este cea mai importantă piesă vestimentară din garderoba sa, Alexandra Ungureanu a răspuns: ”Cea care urmează să fie achiziţionată. Recunosc, sunt mare iubitoare de haine, niciodată nu sunt îndeajuns de multe. Urmează să mă mut într-o locuinţă nouă, constat că sunt haine de care am uitat, mai bine de jumătate din garderoba mea, ceea ce înseamnă că mă pot lipsi de ele. E greu şi, în acelaşi timp, tot timpul îmi doresc ceva nou”.

”Nu am investiţii de mii de euro în haine şi nu am făcut un altar în mijlocul casei. Poate pentru coroana de la „Bravo, ai stil!” aş face; este un lucru de care nu mă voi despărţi niciodată şi pe care m-am bucurat să o port în ţinute la evenimente speciale; chiar mi-a fost solicitată la un concert, mi-au cerut să vin cu coroana de la „Bravo, stil!””, a adăugat artista.

 

Advertisment
Advertisment