ActualitateshowbizStiri

FOTO / Ce se întâmplă în această seară la ”Chefi la cuțite”. Amuleta e jurizată de Mario Fresh, iar frații Gavril vin la audițiile pe nevăzute

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Prima ediție a sezonului 11 Chefi la cuțite s-a impus ca lider de audiență, ringul culinar aducând noutăți care condimentează jocul pentru amuletă. Lupta se dă acum între patru Chefi.

Invitatul de aseară a fost Ștefan Popescu, dar cel care a obținut prima victorie a fost Cătălin Scărlătescu. În seara aceasta, Chefii vor fi jurizați la amuletă de Mario Fresh, iar frații Gavril vin la audițiile pe nevăzute.

Advertisment

Lupta pentru amuleta cu care a debutat sezonul 11 Chefi la cuțite a adus o provocare grea pentru Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu: 11 cutii cu ingrediente secrete, deschise treptat, le-a îngreunat misiunea de a alcătui preparate coerente, dar a adus mult suspans în bucătăria maeștrilor. Primul Chef care a ocupat cel de-al patrulea banc de lucru a fost Ștefan Popescu – dar cea dintâi victorie a noului sezon i-a aparținut lui Cătălin Scărlătescu, după jurizarea aspră făcută de Speak.

Advertisment

În seara aceasta, spectacolul gastronomic continuă cu povești impresionante și invitați savuroși. Astfel, degustătorul la întrecerea pentru amuleta de diseară este Mario Fresh. ”Nu vreau să-i supăr, pentru că toți sunt prietenii mei, dar asta-i competiția și pentru asta suntem aici, nu? Și eu când am fost la ei, am avut foarte mari emoții când îi priveam și mă jurizau”, a spus Mario, hotărât să nu fie blând cu jurizarea.

Chef-ul care diseară vrea să pună prima amuletă în seif este Iosif Ștefănescu. La finalul audițiilor pe nevăzute, toate amuletele câștigate de cel de-al patrulea Chef, adunate în seiful magic, pot fi câștigate de unul dintre cei trei jurați, în urma bătăliei finale.

De partea cealaltă, în arena audițiilor pe nevăzute, doi dintre competitorii care vin să-i impresioneze pe Chefi sunt frații Gavril – cei care vor trece astfel la ipostaza nouă de a găti pentru cel cu care au concurat pe Drumul aurului, Chef Cătălin Scărlătescu. Dacă la America Express, frații au demonstrat că, orice li s-a întâmpla, nu-și pierd optimismul, în bucătărie cei doi au aceeași energie.

”Vrem să-i facem o surpriză lui Scărlătescu și vom găti ceva ce am degustat la Marea Caraibilor. Sperăm să ajungem măcar pe-aproape de gustul preparatului original”, a anunțat Jean Gavril.

Tot în arena audițiilor pe nevăzute, un salt plin de savoare între generații va aduce povestea impresionantă a omului care a dat numele celor mai apreciați mici din București. Sandu Cocoșatu’ vine în platoul Chefi la cuțite pentru o întâlnire memorabilă cu cei 3 jurați. Cine va câștiga cea de-a doua amuletă și cum se va desfășura spectacolul culinar la jurizările pe nevăzute telespectatorii vor descoperi în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:30.

Advertisment
Advertisment