ActualitateshowbizStiri

Ce relație are Feli Donose cu tatăl fiicei sale. ”Nu e ușor”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Cântăreața Feli Donose, în vârstă de 36 de ani, a dezvăluit în ce relații a rămas cu tatăl fetiței sale.

Feli Donose este o cântăreață cunoscută în industria muzicală din România. În plan personal, Feli Donose a format un cuplu cu Cătălin. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Nora Luna. La sfârșitul anului 2022, pe contul său de Instagram, Feli Donose a anunțat că s-a separat de Cătălin.

Advertisment

Feli Donose a explicat, pentru catine.ro, cum se înțelege în prezent cu Cătălin, tatăl fetiței ei, dar a dat detali și despre fiica lor.

Advertisment

Ce relație are Feli Donose cu tatăl fiicei sale. ”Cătălin e prima persoană pe care o sun atunci când nu mai pot”

”Foarte bună. Nu e ușor, dar ne descurcăm foarte bine. Ne înțelegem, ne sfătuim. Cătălin e prima persoană pe care o sun atunci când nu mai pot”, a spus Feli despre relația cu fostul ei partener.

Despre fiica lor, Nora Luna, Feli a declarat: ”Nora Luna are patru ani și jumătate acum și încă învăț lecția răbdării cu ea. La mine nu exista. Am nevoie de ea pentru firea mea este să fiu și curioasă și nerăbdătoare. Deși nu sunt eu atentă la toate lecțiile ei, din păcate, mă învață și iertarea. Mă iartă imediat și eu mă simt prost. Îmi amintește și ce înseamnă iubirea necondiționată. (…) Nora Luna nu va avea nevoie de sfaturile mele. Eu o văd de acum că are o personalitate puternică, deși sensibilă”.

Advertisment
Advertisment