ActualitateshowbizStiri

Ce părere are Ilinca Vandici despre Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. A spus totul foarte clar

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici, în vârstă de 36 de ani, a vobit despre Andreea Marin și Mhaela Rădulescu, două dintre divele care au cucerit publicul de-a lungul anilor, cu peformanțele lor la TV.

Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute vedete TV. De-a lungul anilor, aceasta a lucrat la mai multe posturi de televiziune și a moderat mai multe show-uri. În prezent, Ilinca Vandici este prezentatoarea show-ului ”Bravo, ai stil! Celebrities”, la Kanal D. În ceea ce privește viața personală, Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu. Vedeta de televiziune a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian.

Advertisment

Într-un interviu pentru playtech.ro, Ilinca Vandici și-a spus părerea despre divele televiziunii – Andreea Marin și Mihaela Rădulescum, de la care susține că a avut foarte mult de învățat.

Advertisment

Ce părere are Ilinca Vandici despre Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. ”La Andreea mă uitam înainte să lucrez în televiziune, cumva Mihaela a venit pe parcurs”

„Mihaela Rădulescu. Ea a fost modelul meu pe tot ce înseamnă show-uri de divertisment la vremea respectivă, pentru că îmi căutam repere. (…) Și da, Mihaela a fost unul dintre oamenii pe care i-am urmărit, Andreea Marin de asemenea”, a declarat Ilinca Vandici.


”Țin minte că la Andreea mă uitam înainte să lucrez în televiziune, cumva Mihaela a venit pe parcurs. Dar cu Andreea Marin am crescut, despre asta e vorba, îi urmăream emisiunile sâmbătă de sâmbătă și o admiram enorm, admirație care se păstrează și în ziua de azi, ba dimpotrivă ea a crescut din ce în ce mai mult. Cu atât mai mult, cu cât suntem și în relații extraordinare și este un om care efectiv nu încetează să mă surprindă. Deși ai zice că, de atâția ani, ce ar mai putea să spună și să facă, surprinzător mai are multe de spus și de făcut, este un om minunat Andreea”, a adăugat aceasta.


”Mihaelei nu am avut ocazia, însă Andreei i-am mărturisit. Am și băut o cafea împreună, ne-am mai întâlnit de câte ori. I-am mărturisit cu tot sufletul și cu tot dragul și e normal să fie așa”, a încheiat prezentatoarea TV.

Advertisment
Advertisment