ActualitateshowbizStiri

Ce mai face Tudorel Filimon, alias „Nea Popa” din serialul „La Bloc”. ”Nu mai sunt angajat la niciun teatru”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Tudorel Filimon, în vârstă de 69 de ani, a vorbit despre viuața sa din prezent. ”Nu mai sunt angajat la niciun teatru”, a declarat acesta.

 

Advertisment

Tudorel Filimon este cel care i-a dat naștere personajului „Nea Popa” în serialul „La Bloc”, care a fost difuzat la postul de televiziune pro TV.

Advertisment

Actorul a mărturisit, pentru click.ro, că îi este dor de vremurile când juca în respectivul serial de televiziune.

Ce mai face Tudorel Filimon, alias „Nea Popa” din serialul „La Bloc”. ”Mai țin legătura cu foștii colegi cu care am lucrat atâția ani de zile”

„Îmi este dor de proiectul „La Bloc”. Noi am fost ca o familie pentru că am filmat timp de șase ani tot timpul…am stat mereu împreună. Însă au trecut 16 ani de atunci și trebuie să fim realiști că nu o să mai fie ce a fost. Trebuie să trăim în prezent și cam atât. Ne este dor să ne reapucăm de filmări, da, dar a fost atunci o perioadă și cam atât. Viața merge mai departe!”, a declarat Tudorel Filimon.

”Mai țin legătura cu foștii colegi cu care am lucrat atâția ani de zile. Chiar am vorbit recent la telefon cu Americanu’, cu Laura Cosoi cu care m-am și văzut pentru că lucrăm acum la un proiect împreună. Mă mai uit pe Facebook-ul lor, văd ce mai fac, ce activități mai au, și cam atât. Eu, Nelu (n.r. Curcă) acum am ieșit la pensie. Eu unul nu mai sunt angajat la niciun teatru, sunt implicat doar în diferite proiecte particulare și cam atât”, a adăugat acesta.

Advertisment
Advertisment