ActualitateshowbizStiri

Ce carieră și-ar fi dorit Ilinca Vandici dacă nu devenea celebră. ”Mă pregăteam”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Ilinca Vandici, în vârstă de 37 de ani, a dezvăluit ce carieră și-ar fi dorit să urmeze înainte de a cunoaște celebritatea.

Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute vedete TV. De-a lungul anilor, aceasta a lucrat la mai multe posturi de televiziune și a moderat mai multe show-uri. În ultimii ani, Ilinca Vandici a prezentat show-ul ”Bravo, ai stil! Celebrities”, la Kanal D.

Advertisment

În ceea ce privește viața personală, Ilinca Vandici a fost căsătorită cu Andrei Neacșu. Vedeta de televiziune a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian. În data de 13 mai 2023, Ilinca Vandici a confirmat, printr-o postare pe care a făcut-o pe contul ei de socialiare, că s-a separat de cel care i-a fost soț.

Advertisment

În trecut, înainte de a deveni celebră, Ilinca Vandici își dorea să urmeze cu totul altă carieră.

Ce carieră și-ar fi dorit Ilinca Vandici dacă nu devenea celebră. ”Educator, învățător sau profesor”

Ilinca Vandici a terminat un liceu cu profil pedagogic și își dorea să urmeze o carieră în domeniul educației.

“Am făcut liceul pedagogic, mă pregăteam să devin educator, învățător sau profesor, dar iată că în viața mea a intervenit televiziunea. Am fost întotdeauna artistă. Iubeam că cânt, să dansez, am vrut la un moment dat să mă fac actriță, datorită serialelor și telenovelelor pe care le urmăream. Cred că în latura asta aș fi mers. Nu sunt foarte talentată vocal, cântăreață nu m-aș fi putut face. Eram foarte pasionată de modă, dezbrăcam și îmbrăcam păpuși. Îmi place make-up-ul, eu, în general, mă machiez singură, mă coafez singură. Sunt pasionată de zona artistică”, a dezvăluit Ilinca Vandici pentru playtech.ro.

Advertisment
Advertisment