ActualitateshowbizStiri

FOTO / Câte kilograme are Bianca Rus. ”Sunt mulțumită de felul în care arăt”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Bianca Rus a dezvăluit câte kilograme are. Artista se declară mulțumită de felul în care arată.

Bianca Rus a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp cu Antonio, însă cei doi au ajuns la divorț. Vedeta s-a declarat extrem de fericită după separarea de Antonio.

Advertisment

Bianca Rus este extrem de mulțumită și de look-ul pe care îl are în prezent. Cântăreața are acum o siluetă de invidiat. Bianca Rus a slăbit spectaculos în ultimii ani, însă, faptul că a slăbit foarte mult i-a afectat starea de sănătate. Artista a dezvăluit, pentru click.ro, ce greutate are în preent și ce face pentru a se menține în formă.

Advertisment

Câte kilograme are Bianca Rus. ”Nu am avut niciodată restricții alimentare”

 

”După intervenția pe care am avut-o, acum mănânc sănătos. Pot zice că mănânc puțin…ca o păsărică. Mănânc mereu ce îmi place, dar din fiecare aliment câte o mușcătură, două, atât, nimic mai mult. Aș putea să zic că mănânc a patra parte dintr-un mic. Cam așa arată mesele mele de zi cu zi”, a explicat Bianca Rus.

”Nu am avut niciodată restricții alimentare, mănânc și prăjituri, câte o linguriță – două, dacă îmi este poftă, atât. În prezent am 56 de kilograme și sunt mulțumită de felul în care arăt. Mie îmi place să și gătesc, gătesc acasă, fac tot felul de mâncăruri, dar le pregătesc pentru familia mea. De obicei eu nu prea mănânc”, a adăugat ea.

Advertisment
Advertisment