ActualitateshowbizStiri

FOTO / Cătălin Moroşanu, joker în cel mai nou sezon iUmor. Delia: „Am simţit că se întâmplă ceva, aşa că mi-am pus pantalonii de luptă!”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Surprizele se vor ține lanț şi în cel mai nou sezon iUmor, difuzat sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, încă dinainte ca jurații să ajungă pe scena show-ului, pentru că, sub observația prezentatorilor, vor fi implicaţi în diferite jocuri cu miză importantă.

Este vorba despre un joker ce poate influenţa soarta unui concurent, dar şi a unui jurat, în timpul momentului realizat de unul dintre participanți. Premiera noului sezon vine cu un joker special – Cătălin Moroşanu.

Advertisment

„Când îl vezi pe Moroşanu, e clar! Adică nu te aştepţi la un concurs de goblen!”, a dezvăluit Cătălin Bordea, încă de la apariţia lui Cătălin Moroşanu în culisele show-ului de umor, în vreme ce Delia a completat amuzată: „Am simţit că se întâmplă ceva, aşa că mi-am pus pantalonii de luptă!”.

Advertisment

La rândul lui, Cheloo a spus: „Am toată stima pentru Moroşanu, este şi va rămâne unul dintre cei mai importanţi kickboxeri din România! Eu sunt fan Moroşanu! Omul ăsta chiar are suflet. În ring îţi trebuie pregătire fizică, tehnică şi suflet!”.

„Am un joker de pus la bătaie, aşa că vă provoc: cine reţine cele mai multe mişcări, exact în ordinea asta, şi le şi execută, câştigă!”, le-a mărturisit Cătălin Moroşanu juraţilor iUmor.

Cum s-au descurcat Delia, Cheloo, Cătălin Bordea şi Cosmin Natanticu, cine a câştigat primul joker, dar şi cum l-a folosit, telespectatorii vor putea afla urmărind premiera noului sezon iUmor, sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii vor face deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care va avea premiera sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY. Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu – Delia, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu şi Cheloo, dar şi de prezentare – Emi şi Cuza.

Advertisment
Advertisment