ActualitateshowbizStiri

Cât plătește CRBL pentru școala fiicei sale. ”Fără transport, mâncare și alte lucruri”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

CRBL, pe numele său real Eduard Mihail Andreianu, a spus câți bani plătște pentru școala fiicei sale. ”Fără transport, mâncare și alte lucruri”, a mărturisit artistul, în vârstă de 45 de ani.

Eduard Mihail Andreianu, cunoscut sub numele de scenă CRBL, este un cântăreț, coregraf, dansator, actor, producător muzical și regizor român. Artistul a devenit cunoscut în anul 2000 ca membru al trupei Simplu, cu care a lansat opt albume.

Advertisment

CRBL este cunoscut și din postura de câștigător la ”Asia Express”, sezonul 2, unde a făcut echipă cu Oase. De asemenea, CRBL a participat și la ”Survivor România”.

Advertisment

În plan personal, CRBL este căsătorit cu Elena, împreună cu care are o fetiță, Alessia. În urmă cu ceva timp, CRBL a luat decizia de a se muta cu soția sa și fiica lor în Spania. În urmă cu ceva timp, CRBL a anunțat, la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, că a decis, împreună cu familia sa, să revină în România. Aici, CRBL și familia sa locuiesc cu chirie.

CRBL este foarte preocupat de educația fiicei sale. Acesta a înscris-o pe fiica sa, încă de la vârsta de cinci ani, la International School of Bucharest . La podcastul realizat de Jorge, artistul a dezvăluit ce sumă de bani plătește pentru șala fiicei sale.

Cât plătește CRBL pentru școala fiicei sale. ”Foarte mulți bani”

Prețul pe care îl plătește CRBL pentru școala fiicei sale este de 15.000 de euro, după ce taxa s-a mărit în acest an.

”Foarte mulți bani. Cred că 15.000 s-a făcut anul ăsta. Fără transport, mâncare și alte lucruri. Este la ISB. Este la International School of Bucharest de la 5 ani. M-au luat, eram la Te cunosc de undeva, într-un sezon și a fost o discuție băiețească despre mașini și m-a luat că merg cu tractorul ăla, să-mi iau o mașină mai bună. Atunci am spus că pot să iau ce mașină vreau, mașina nu este nimic altceva decât un consumabil și aleg să plătesc pentru școala Alessiei mai mult decât pe mașina mea”, a explicat CRBL, potrivit spynews.ro.

 

Advertisment
Advertisment