ActualitateshowbizStiri

Care este relația dintre Romanița Iovan și Irinel Columbeanu. ”Mi-a cerut ajutorul și eu i l-am dat”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Romanița Iovan, în vârstă de 58 de ani, a dezvăluit ce relație are în prezent cu omul de afaceri Irinel Columbeanu, în vârstă de 65 de ani.

Irinel Columbeanu a fost căsătorit cu Monica Gabor. Monica Gabor s-a mutat în America imediat după divorțul de omul de afaceri. Vedeta și-a găsit liniștea alături de omul de afaceri chinez Mr. Pink. Irina, fiica pe care Monica Gabor o are din mariajul cu Irinel Columbeanu, locuiește cu mama sa, în America.

Advertisment

Anul trecut, fostul milionar de la Izvorani și-a lansat cartea „Istoriile unui vehement – Ipocrația”, în care a făcut dezvăluiri despre celebrele sale iubite. De-a lungul anilor, acesta a avut relații cu femei celebre, printre acestea numărându-se Anna Lesko și Romanița Iovan, dar și altele. Invitată la emisiunea ”40 de întrebări”, moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D, Romanița Iovan a făcurt declarații despre Irinel Columbeanu și relația pe care o are cu acesta în prezent.

Advertisment

Care este relația dintre Romanița Iovan și Irinel Columbeanu. ”Oricând are nevoie de mine, Irinel știe că poate să apeleze”

„Prietenia noastră are peste 33 de ani și mai mult decât atât, o prietenie e mult mai importantă decât o relație de iubire. Relația de iubire poate să dispară după câțiva ani. Poate să dureze toată viața, dar dacă cele două nu sunt împreună, nu au cum să funcționeze până la sfârșit”, a declarat Romnanița Iovan, potrivit Wowbiz.

”Prietenia mea cu Columbeanu este și acum, există și apropos de ajutor, oricând are nevoie de mine, Irinel știe că poate să apeleze. Lucrurile acestea cred că mai bine rămân personale, decât să le pui pe tapet. Nu am făcut pentru relația noastră un tablou ca eu să fiu cea mai bună femeie și umană, perfectă. Sunt în situația în care îmi permit să fiu alături de toți prietenii mei, iar din punctul acesta de vedere, Columbeanu rămâne un prieten foarte bun. Da, mi-a cerut ajutorul și eu i l-am dat”, a mai spus creatoarea de modă.

Advertisment
Advertisment