ActualitateshowbizStiri

Care a fost cel mai important moment din viața lui Busu. ”Am urlat atât de tare în interiorul meu”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Actorul Florin Busuioc, în vârstă de 61 de ani, a dezvăluit, la o emisiune TV, care a fost unul dintre cele mai importante momente din viața sa.

Florin Busuioc, Busu cum este acesta cunoscut de publicul larg, este actor și prezentator al rubricii Meteo de la Pro TV.

Advertisment

În luna noiembrie a anului 2018, Florin Busuioc a trecut printr-un moment de cumpănă, atunci când a suferit un infarct la finalul unui spectatol de teatru pe care l-a jucat la Filarmonica Oltenia din Craiova. Florin Busuioc a fost externat de la Institutul Naţional de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu la începutul lunii decembrie a aceluiași an, după ce a suferit un infarct şi i s-au montat două stenturi la inimă.

Advertisment

Prezent în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, Busu a mărturisit care a fost unul dintre cele mai importante momente din viața sa.

Care a fost cel mai important moment din viața lui Busu. ”Nu cred că am urlat vreodată mai tare că am înfăptuit ceva”

 

Busu a declarat că intrarea la facultate a fost unul dintre momentele de care îșii aduce aminte cu plăcere și în prezent.


“Intrarea la facultate, unele dintre momentele importante a fost intrarea la facultate, care s-a produs după cini examene la facultate, am dat de cinci ori, am intrat și am aflat despre intrarea la Teatru, eram la spectacol la Hamlet, cu Caramitru, la Bulandra, la sala Grădina Icoanei și Mihai Bisericanu cu care făcusem pregătire la Petrica Gheorghiu cu un an înainte și intase și el în anul ăla, dar la altă clasă și a venit și el și a zis: “Busuioc, ai intrat”. Am urlat atât de tare în interiorul meu, nu cred că am urlat vreodată mai tare că am înfăptuit ceva. Mai ales că acea întâmplare a avut loc în anul în care s-a prăpădit mama”, a spus el.

 

Advertisment
Advertisment