ActualitateshowbizStiri

Cântăreața Nico a devenit bunică. Fiica ei, Alexandra, are un băiețel

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Cântăreața Nico, în vârstă de 52 de ani, a dezvăluit că a devenit bunică. Fiica sa, Alexandra, a adus pe lume un băiețel.

Binecunoscuta cântăreață Nico, pe numele său întreg Nicoleta Matei, este căsătorită Laurențiu Matei. Artista are o fiică pe nume Alexandra, alături de care a participat în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1. Alexandra a terrminat Dreptul, însă nu profesează în domeniu. Nico a explicat că fiica sa lucrează la un post de televiziune din Ploiești, unde prezintă ștririle sportive.

Advertisment

Acum, Nico a dezvăluit, pentru revista Unica, că a devenit bunică. Fiica sa, Alexandra, a născut un băiețel pentru care a ales numele Mathias. Despre sarcina Alexandrei nu s-a știut nimic.

Advertisment

Cântăreața Nico a devenit bunică. ”Mă topesc toată când îl văd”

”Suntem tare fericiți că în sfârșit avem un nepoțel frumos și sănătos! Avem emoții de fiecare dată când îl vedem! Laur este cel mai fericit! Îsi dorea tare mult un băiețel! Mathias este un mâncăcios! Aștept să ajung acasă să îi pot fi de ajutor! Andu meu se simte foarte bine! Ce să-ți mai spun, mă topesc toată când îl văd!”, a declarat Nico.

Întrebată de ce fiica sa, Alexandra, nu a făcut publică informația că este însărcinată, Nico a răspuns: „Nu a fost niciun secret la mijloc, probabil lumea se întreabă de ce nu a postat pe conturile de socializare , poze cu ea însărcinată! Consider ca nu este rău să stai cât mai departe de lumina reflectoarelor în asemenea momente. Este o perioadă frumoasă pe care trebuie să o trăiești așa cum simți. Important este ca ea să fie liniștita si fericită!”.

Advertisment
Advertisment