ActualitateshowbizStiri

Boala de care suferă fata cea mare a lui Codin Maticiuc. ”Se întâmplă 1 la un milion de cazuri”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Codin Maticiuc a dezvăluit că fata sa cea mare suferă de o afecțiune incurabilă la ochi.

Codin Maticiuc are două fetițe, Smaranda și Ilinca, din relația cu Ana Pandeli. Aceta mai are un fiu, Dan, dintr-o relație anterioară.

Advertisment

Invitat la podcastul realizat de Cătălin Măruță, Codin Maticiuc a dezvăluit, printre altele, că fata sa cea mare, Smaranda, a fost diagnosticată, când era bebeluș, cu o afecțiune gravă la ochi.

Advertisment

Boala de care suferă fata cea mare a lui Codin Maticiuc. ”Nu poate fi tratată”

„Putea să fie foarte gravă, s-a dovedit că nu e foarte grav, chiar nu e, mulțumesc lui Dumnezeu. (…) Când mi-au fost bolnavi copiii am fost efectiv… Greu. Sunt foarte bine toți. Smaranda a avut o chestie pe care încă o mai are, o afecțiune a ochiului pe care am depistat-o când era bebeluș. E genul de boală care se întâmplă 1 la un milion de cazuri și care nu poate fi tratată. Așa le dă Dumnezeu oamenilor cu bani, boli incurabile”, a spus Codin maticiuc, potrivit revistei Unica.

De la câteva luni până la aproximativ doi ani, Codin Maticiuc și partenera sa de viață au trăit cu teama că fiica lor nu va vedea: „Când am depistat-o nu știa nimeni care era nivelul. Putea să nu aibă vedere. Nu știam. Am trăit cu chestia că poate fi ceva minor sau să nu vadă 98%. Am văzut că e ok, că vede. Când ne arăta câte o pasăre pe cer, că nu știam cât vedea ca bebeluș, ne bușea plânsul”.

 

Advertisment
Advertisment