ActualitateshowbizStiri

Anunțul bombă făcut de Deea Maxer. ”Am decis să ne încheiem căsătoria dupa 18 ani”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Deea Maxer a făcut un anunț șocant. Aceasta a anunțat în mediul online că se separă de partenerrul ei de viiață, Dinu Maxer.

Deea Maxer este căsătorită de foarte mulți ani cu muzicianul Dinu Maxer. Cuplul are doi copii, un băiat și o fetiță, Andreas și Maysa. Deea și Dinu Maxer formează un cuplu de 18 ani, iar de 14 sunt căsătoriți. La sfârșitul lunii august a anului trecut, Deea și Dinu Maxer au sărbătorit nunta de fildeș. Deea Maxer este artistă, dar se ocupă și de afaceri cu produse cosmetice.

Advertisment

În data de 28 martie 2023, Deea Maxer a făcut un anunț cu totul neașteptat pe contul ei de pe o rețea de socializare. Aceasta a anunțat că se separă de Dinu Maxer.

Advertisment

Anunțul bombă făcut de Deea Maxer. ”Ne dorim sã respectati acest moment din viata noastra”

”Am decis sã ne încheiem casatoria dupa 18 ani de relatie plini de iubire, fidelitate, respect si muncã depusã cot la cot in tot ceea ce am construit!  Ne suntem recunoscatori pentru aceasta cãlãtorie in care am fost pe rând, piloti! Multumesc, @dinumaxer!”, a scris Deea Maxer în mediul online.

”Voi ne stiti viata, ca pe o carte deschisa, fiind mereu in atentia voastra si inconjurati de apreciere si admiratie. Pentru toate acestea vrem sa va mulțumim si totodata ne dorim sã respectati acest moment din viata noastra. Ne dorim discretie, liniste si pace pentru fiecare dintre noi si cel mai important, pentru copiii nostri. Fiti blânzi! Dumnezeu stie drumul fiecaruia!  Multumim, Deea si Dinu Maxer”, a adăugat aceasta.

Advertisment
Advertisment