ActualitateshowbizStiri

FOTO / Andreea Berecleanu își aniversează fiica. ”Cât de norocoasă sunt”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Andreea Berecleanu, în vârstă de 48 de ani, își aniversează astăzi fata, Eva. Vedeta a transmis un mesaj emoționant de ziua fiicei sale.

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri. În prezent, aceasta apare la postul de televiziune Prima TV. Andreea Berecleanu a fost căsătorită cu Andrei Zaharescu, împreună cu care are doi copii, Eva și Petru. În prezent, Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul estetician Constantin Stan. Cei doi, care sunt căsătoriți din anul 2016,  îi au ca nași de cununie pe Ileana și Cătălin Badiu. Formează un cuplu, însă, de aproape zece ani.

Advertisment

Astăzi, 20 septembrie 2023, Andreea Berecleanu o aniversează pe fiica sa, Eva, care împlinește 22 de ani.

Advertisment

Andreea Berecleanu își aniversează fiica.  ”Este femeia, sotia, mama ce va deveni in viitor”

Cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, Andreea Berecleanu a transmis un mesaj emoționant în mediul online, împreună cu câteva fotografii superbe cu Eva.

”Este tulburator de frumoasa dar si tulburator de sensibila si de puternica! Asa un amestec de calitati s-au adunat in fetita mea, ca ma si gandesc mereu, ca parinte, cat de norocoasa sunt! Eva, la cei 22 de ani impliniti astazi, este femeia, sotia, mama ce va deveni in viitor, cu toata incarcatura de emotii pe care este capabila sa o transmita celor care o vor insoti in aceasta viata. Un om grijuliu si cald, jucaus si ferm, pasional si adevarat, drept, vulnerabil, imperfect in frumusetea personalitatii ei. Iubita mea, sa traiesti sanatoasa si fericita! Noi, toti ai tai, te iubim si suntem mandri de tine! La multi ani! ♥️🌹 Eva Zaharescu”, a scris prezentatoarea TV pe contul său de pe o rețea de socializare.

Advertisment
Advertisment