ActualitateshowbizStiri

Anca Serea, despre mariajul cu Adi Sînă. ”Știu că s-a speculat că am vrea să divorțăm”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Anca Serea, în vârstă de 42 de ani, a făcut declarații despre mariajul său cu Adi Sînă, în vârstă de 46 de ani.

Anca Serea este cunoscută publicului larg ca prezentatoare de televiziune. Însă, cu ani în urmă aceasta a lucrat ca model. Aceasta a participat și a câștigat în 1999 concursul Elite Model Look.

Advertisment

Vedeta de televiziune Anca Serea este căsătorită cu muzicianul Adi Sînă și are șase copii. Doi dintre aceștia, David și Sarah, sunt copiii pe care Anca Serea i-a avut cu Filip Poplingher, cel despre care se știe că a fost primul ei soț. Însă vedeta nu a fost niciodată căsătorită cu bărbatul care a încetat din viață în anul 2010. Din căsnicia cu Adi Sînă, Anca Serea are patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah.

Advertisment

Anca Serea a făcut declarați despre relația cu partenerul ei de viață, Adi Sînă, într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Unica.

Anca Serea, despre mariajul cu Adi Sînă.  ”Ne-am gândit că nu o să mai fim împreună, dar nu o să se întâmple asta niciodată”

 

”Noi suntem o familie absolut normală, cu bune și cu rele, știu că s-a speculat că am vrea să divorțăm, dar nu, chiar au preluat dintr-un context total aiurea. Eu am zis că ne-am gândit de multe ori și ne-am certat și ne-am gândit că nu o să mai fim împreună, dar nu o să se întâmple asta niciodată. Sincer, nu există o rețetă, suntem oameni cu bune și cu rele, cred că foarte multă toleranță, categoric iubire și atracție pe care trebuie să le menții indiferent de numărul copiilor, faptul că mai plecăm și noi într-o mică vacanță și acolo chiar simțim că ne unim și ne sudăm și mai bine și înțelepciune care vine o dată cu vârsta. Cred că trebuie să avem multă răbdare unul cu celălalt și să înțelegem și să acceptăm că noi suntem diferiți și nu putem să-i cerem celui de lângă noi să ne citească gândurile”, a mărturisit Anca Serea.

”Observ în cazul meu că evoluez de la an la an și devin mai așezată și îmi dau seama până la urmă că e important să gândești și să construiești în aceeași direcție, indiferent de orice: griji, probleme, responsabilități, certuri, competiții din astea mici vor fi tot timpul, dar nu sunt atât de importante”, a adăugat ea.

Advertisment
Advertisment