ActualitateshowbizStiri

FOTO / Ana și Tudor Ionescu, propuși spre eliminare la Power Couple România. Diseară are loc ultima plecare din casă înainte de săptămâna finală a competiției

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Seară grea la Power Couple România pentru cuplul Ana și Tudor Ionescu – la proba de ieri a băieților, ”Nani, nani, puiul mamei”, Tudor a făcut ultima greșeală chiar cu puțin timp înainte de a finaliza misiunea.

Perechea a fost propusă spre eliminare, dar proba din această seară poate fi salvarea lor. Miza este uriașă: nimeni nu vrea să părăsească vila din Gozo înainte de săptămâna finală a competiției. Și totuși, unul dintre cupluri își va face bagajele.

Advertisment

Cea mai silențioasă probă din concurs a adus mult zgomot în cuplul Ana și Tudor Ionescu. Pierderea probei a iscat o ceartă furtunoasă a partenerilor pe platoul show-ului, în condițiile în care Ana investise întreaga sumă, ajungând astfel cu contul gol. Fără niciun ban în cont au rămas și Emi și Mădălina Popescu. Bilanțul cu două cupluri intrate în faliment a fost o situație nemaiîntâlnită în competiție, dar propunerea spre eliminare s-a făcut în funcție de banii adunați în seif, mai exact comparând rezervele financiare câștigate de cele două cupluri în etapele anterioare.

Advertisment

Având cei mai puțini bani adunați, Ana și Tudor Ionescu sunt astfel cu un pas mai aproape de plecare, fiind propuși spre eliminare. Oare îi va salva proba de azi sau vor spera la un vot favorabil în casă?
Proba cuplurilor din această seară va fi decisivă înainte de cea mai dureroasă eliminare: un cuplu va pleca chiar înainte de săptămâna finală.

Pentru provocarea numită ”Risipitorii”, concurenții trebuie să care apă cu cele mai neașteptate obiecte, de la vase găurite la geamantane, să umple astfel mai multe găleți pe care le ridică pe platoul stâncos unde îi așteaptă un fel de apeduct care trebuie reconstruit – iar cu ajutorul lui să verse apa într-un acvariu gradat. Cantitatea de apă strânsă și cronometrul vor fi cele două coordonate esențiale pentru alcătuirea clasamentului unei probe în care rezistența fizică va avea cel mai greu cuvânt de spus. Cum se vor descurca cuplurile și cine va pleca acasă telespectatorii vor descoperi în ediția Power Couple România – La bine și la greu difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY diseară, de la 20:30

 

Advertisment
Advertisment