ActualitateshowbizStiri

FOTO / Ana Maria Gheorghe și Florin Ristei, la Marele Premiu al Marii Britanii, difuzat duminică ȋn direct la Antena 1

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Weekendul acesta, Formula 1 revine pe Antena 1 cu Marele Premiu al Marii Britanii. Antrenamentele de la Silverstone se văd live exclusiv pe AntenaPLAY, calificările sunt ȋn direct la Antena 3 CNN şi pe AntenaPLAY, iar cursa de duminică este în direct la Antena 1 şi pe AntenaPLAY, de la ora 16:45.

Ana Maria Gheorghe și Florin Ristei au ajuns deja la Silverstone şi se bucură din plin de experienţa circuitului bitanic.
„Marele Circ” continuă cu al 12-lea weekend şi al treilea la rând, după cursele din Spania şi Austria. Silverstone va fi gazda Marelui Premiu de la finalul acestei săptămâni. Legendarul circuit britanic este pregătit să găzduiască o nouă cursă spectaculoasă.
„Am ȋnceput ziua cu zece grade de dimineaţă, coafura rezistă. Am ajuns pe circuit, m-am ȋntâlnit cu Alonso, m-a mai ȋntrebat una alta, l-am invitat să vină la carting la noi, să ȋl facem o tură, eu cu prietenii mei, dar a a zis că n-are timp acum. M-am ȋntâlnit și cu Brad Pitt la boxe, filmează pentru o nouă peliculă, m-a invitat să joc o scenă, dar i-am spus că nu pot să stau mai mult de duminică, căci trebuie să mă ȋntorc la Neatza. Lăsând gluma la o parte, atmosfera la Silverstone e una fantastică! Abia aștept cursa de duminică!”, a declarat Florin Ristei.
La rândul ei, Ana Maria Gheorghe spune: „Formula 1 în zilele noastre nu mai este o simplă cursă, este un spectacol al intrigilor și al competiției intense dintre piloții aceleiași echipe. Este vorba despre multă muncă, ambiție și strategie – un adevărat șah pe patru roți. Ador sunetul monopostului pe circuit, acel „vrooooom” care îți face inima să vibreze mai tare decât bassul de la un concert rock. Și ce să mai zic de mirosul cauciucului ars? E ca și cum ai combina aroma de popcorn cu emoția unei curse nebune. Mă simt norocoasă că pot împărtăși această experiență cu telespectatorii. E un weekend ȋn care ne vom vedea în fiecare zi pe Antena 1, Antena 3 CNN și AntenaPLAY, unde vom trăi împreună fiecare moment, fiecare depășire și fiecare victorie din cursa de la Silverstone”.

Advertisment

Weekend-ul de Formula 1 de la Silverstone a debutat cu sesiunile de antrenamente de vineri, ambele fiind live în AntenaPLAY. A treia sesiune de antrenamente libere se va desfăşura sâmbătă, de la ora 13:30, live în AntenaPLAY. Calificările vor avea loc la ora 16.45, în direct pe Antena 3 CNN şi live în AntenaPLAY. Marea cursă se va desfăşura duminică, de la ora 16.45 şi va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.
Pe 13 mai 1950 avea loc prima etapă de Formula 1. În prezent, circuitul are o distanţă de 5,891 km, iar piloţii trebuie să parcurgă puţin peste 306 de km în cele 52 de tururi. Recordul pe tur este deţinut de Max Verstappen încă din 2020 (1:27.097). În 2023, Max Verstappen s-a impus la Silverstone. Pilotul olandez a fost urmat pe podium de britanicii Lando Norris şi Lewis Hamilton

Advertisment

Advertisment
Advertisment