ActualitateExternshowbizStiri

Alec Baldwin va fi acuzat de ucidere din culpă în cazul morții Halynei Hutchins

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Starul american Alec Baldwin, autorul unei împuşcături mortale pe platourile de filmare ale peliculei “Rust” în 2021, va fi acuzat de ucidere din culpă.

Actorul american Alec Baldwin va fi pus sub acuzare pentru ucidere din culpă, după ce a împușcat-o involuntar pe directoarea de imagine Halyna Hutchins, pe platourile de filmare a peliculei ”Rust”. Pe lângă starul hollywoodian, și armurierul peliculei, Hannah Gutierrez-Reed, va fi pusă sub acuzare pentru ucidere din culpă, relatează Agerpres.

Advertisment

“După o analiză atentă a dovezilor şi a legilor din New Mexico, am stabilit că există suficiente dovezi pentru a aduce acuzaţii penale împotriva lui Alec Baldwin şi a altor membri ai echipei de filmare a ”Rust’””, a spus procuroarea comitatului Santa Fe, Mary Carmack-Altwies.

Advertisment

Capetele de acuzare vor fi depuse oficial “până la sfârşitul lunii”, a spus procuroarea. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, Alec Baldwin şi Hannah Gutierrez-Reed riscă până la 18 luni de închisoare.

În data de 21 octombrie 2021, la filmarea într-o fermă din New Mexico, Alec Baldwin a folosit o armă care se presupunea că ar fi conţinut doar gloanţe oarbe, dar al cărei proiectil real a omorât-o pe regizoare de imagine Halyna Hutchins, în vârsta de 42 de ani, şi l-a rănit pe regizorul Joel Souza.

FOTO: Hepta

Advertisment
Advertisment