ActualitateshowbizStiri

Adriana Trandafir face dezvăluiri despre cei doi copii ai săi. ”Nu am ţinut morţiş să facă şi ei actorie, să-mi calce pe urme”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Actrița Adriana Trandafir, în vârstă de 66 de ani, a vobit despre cei do copii ai săi, Maria Speranța și Ștefan.

Adriana Trandafir, una dintre cele mai în drăgite și apreciate actrițe din țara noastră, a participat alături de fiica sa, Maria Speranța, în cel de-al patrulea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la postul de televiziune Antena 1. Adriana Trandafir mai are un băiat, Ștefan, din prima căsnicie, de care însă a fost separată. La show-ul de televiziune, Adriana Trandafir a făcut mărturisiri cu ochii în lacrimi despre băiatul ei. La divorț, fostul soț a obținut custodia băiețelului, iar vedeta nu a putut să-și vadă fiul crescând.

Advertisment

Într-un interviu pentru click.ro, Adriana Trandafir a vobit despe cei doi copii ai săi și despre carerele pe care aceștia le-au ales.

Advertisment

Adriana Trandafir face dezvăluiri despre cei doi copii ai săi. ”Nu i-am obligat să facă ceva peste voinţa lor, atâta vreme cât făceau bine ceea ce făceau”

”Ştefan are 32 de ani anul acesta, este profesor la Facultatea de Drept. Şi-a predat doctoratul la care a lucrat foarte conştiincios mai mult de 5 ani. Nu este însurat încă. De aia mă menţin tânără, ca să joc şi la nunta lui”, a spus Adriana Trandafir despre fiul său.


Despre fica sa, Maria Speranța, artista a declarat: ”Este bine, a terminat la Haga Facultatea de Afaceri Internaţionale şi acum lucrează la o companie multinaţională. Se bucură de tinereţe şi de un regim „All inclusive” acasă”.

”Nu au vrut şi nici nu am ţinut morţiş să facă şi ei actorie, să-mi calce pe urme. Pentru că fiecare om are drumul său. Şi atunci eu nu i-am obligat să facă ceva peste voinţa lor, atâta vreme cât făceau bine ceea ce făceau. Că dacă nu făceau, atunci exista o problemă. Şi m-am întrebat: oare Ştefan, băiatul meu, cum predă? Şi m-am furişat la un curs de-al lui, fără ca el să ştie, în aula Facultăţii de Drept… Şi când l-am văzut că apare cu papion şi le spune „Salve” studenţilor şi întâi le spune un bac, apoi o glumă, ca pe urmă să ajungă unde vrea el, am înţeles că este un mare şi un foarte bun actor. Nici Maria Speranţa nu a vrut niciodată să vină spre zona asta, deşi şi ea are structură şi suflet de artist, aşa cum are şi Ştefan. Amândoi sunt foarte creativi”, a mai afirmat Adriana Trandafir.

Advertisment
Advertisment