ActualitateshowbizStiri

Adda, despre obsesiile ei. ”Usuc rufele pe culori, dacă nu se asortează nu pot să dorm”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Ada Alexandra Moldovan, cunoscută profesional ca Adda, a vobit deschis despre obsesile pe care le are. ”Usuc rufele pe culori, dacă nu se asortează nu pot să dorm”, a mărturisit artista în vârstă de 30 de ani.

Adda este căsătorită cu Cătălin Rizea, împreună cu care are un copil. Adda și partenerul ei de viață au participat în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1, fiind una dintre cele mai controversate echipe din competiție. De ceva vreme, vedeta se confruntă cu probleme de sănătate. Artista a fost diagnosticată cu boala Lyme.

Advertisment

Înt-un interviu pentru revista Unica, Adda a scos la veală amănunte mai puțin știute despre ea. Artista a vorbit deschs despre obsesle pe care le are.

Advertisment

Adda, despre obsesiile ei. ”Să fie hainele asortate în dulap, Cătălin are toți chiloții împăturiți”

“Dar sunt obsedată de multe lucruri. De exemplu, usuc rufele pe culori, dacă nu se asortează nu pot să dorm. În casă trebuie să miroasă frumos, sunt foarte credincioasă și dau cu chestii prin casă pentru purificare. Casa mea este un templu de iubire și energie bună”, a mărturisit Adda.

“Deci, sănătatea mea mintală depinde de anumite lucruri. Să fie hainele asortate în dulap, Cătălin are toți chiloții împăturiți. Acum, că ne-am mutat în casă nouă, nu ști cât am investit din punct de vedere vizual. (…) Când am 3 ore libere mă apuc să fac curățenie. Mai citesc, mai scriu sau cânt, dar asta este activitatea de bază, curățenia. Când vin acasă Cătălin și Alex mă supăr pe ei dacă ating ceva, casa trebuie neatinsă dacă am făcut eu curat”, a adăugat cântăreața.

Advertisment
Advertisment