ActualitateshowbizStiri

FOTO / Ada Galeș și mama ei, dezvăluiri din America Express – Drumul Soarelui. ”De ce nu se vede la televizor că oamenii mai au un pic și mor aici? E foarte greu, de ce nu se vede asta?’”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

America Express, cel mai dur reality show din România, revine la Antena 1, sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 20.00, cu o premieră maraton de cinci zile. Astfel, în primele trei săptămâni, show-ul va fi difuzat sâmbătă, de la 20.00 și duminică, de la ora 21.00, iar de luni până miercuri, de la ora 20.30. Ulterior, America Express revine la tronsonul consacrat: duminică de la ora 21.00 și luni, marți și miercuri de la ora 20.30.

,,De ce nu se vede așa la televizor? De ce nu se vede că oamenii mai au un pic și mor aici? E foarte greu, de ce nu se vede asta? Dar ne place, ne place mult, e foarte frumos!’’, mărturisește Ada Galeș despre ceea ce s-a dovedit a fi experiența vieții lor, pentru ea și pentru mama ei, alături de care trăiește Aventura America Express.

Advertisment

,,Să cunoști oameni, să poți să stai la ei acasă, asta este ceva ce nu ai șansa să faci vreodată în viață, decât aici. Adrenalina, misiunile, care sunt super grele, până și astea sunt ceva foarte frumos’’, povestesc cele două.

Advertisment

Drumul Soarelui se va desfășura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și trebuie să ajungă în țara lui Messi. Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud. Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere, atât lor, cât și telespectatorior, o experiență completă. Vor trăi aventura la cote maxime în Columbia, vor cunoaște triburile indigene din Ecuador și vor învăța ce înseamnă pasiunea în Argentina.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea, parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România. Aventura lor pe Drumul Soarelui începe sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Advertisment
Advertisment