ActualitateshowbizStiri

A murit Rona Hartner. Artista s-a stins din viață la 50 de ani

Advertisment
Advertisement
efume.ro

A murit actrița Rona Hartner. Aceasta avea 50 de ani. Rona Hartner suferea de cancer.

Rona Hartner a fost cunoscută ca actiță și cântăreață. În ceea ce privește viața personală, Rona Harner a format un cuplu în ultimii ani cu francezul Herve Camilleri. Binecunoscuta actriță a anunțat în anul 2021 că divorțează. Rona Hartner este mama unei fete care se numește Sumalya și care are 14 ani. Adolescenta este fruct al mariajului pe care artista l-a avut cu Rocco Sedano. Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat oficial la notar, în data de 17 septembrie 2021.

Advertisment

În umă cu câțiva ani, artista a trecut prin momente dificile, după ce a fost diagnosticată cu cancer la colon. Recent Rona Hartner s-a confruntat din nou cu mari probleme de sănătate. În data de 24  iulie 2023, Rona Hartner a anunțat că a fost diagnosticată din nou cu cancer, în faza patru, cu metastaze. Medicii au diagnosticat-o cu cancer la plămâni și metastaze pe creier.

Advertisment

În data de 23 noiembrie 2023, Rona Hartner s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani. Anunțul decesului a fost făcut chiar de sora actriței, Rinda, care a publicat pe Facebook o fotografie cu o lumânare aprinsă.

Miercuri, 22 noiembrie, Rinda, sora Ronei Hartner, a scris pe Facebook un mesaj dureros:

„Bună seara la toată lumea. Sunt Rinda, sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimile clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei.Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el!”.

Rona Hartner și-a cumpărat loc de veci după ce a aflat că are din nou cancer.

 

În urmă cu ceva timp, la emisiunea ”Exclusiv VIP”, de la Prima TV, Rona Hartner mărturisea că atunci când a fost diagnosticată din nou cu cancer și-a cumpărat loc de veci

”Doctorii mă trimiteau la notar să-mi fac testamentul, am fost cu copilul meu, a fost groaznic pentru noi, mi-am cumpărat loc de veci, dar Biserica e forță”, declara Rona Hartner.

 

Advertisment
Advertisment