ActualitateExternshowbizStiri

A murit Lisa Marie Presley. Fiica lui Elvis Presley avea 54 de ani

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Lisa Marie Presley, fiica legendarului Elvis Presley, a murit la vârsta de 54 de ani.

Fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie Presley, a murit în noaptea de joi spre vineri ca urmare a unui stop cardiac. Ea fusese internată joi în California, după cum a informat site-ul TMZ. Cântăreața și autoarea în vârstă de 54 de ani a fost resuscitată la domiciliu de serviciile de urgență, iar apoi a fost transportată la spital.

Advertisment

“Cu inima plină de durere trebuie să împărtăşesc vestea devastatoare: draga mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit”, a confirmat mama ei, Priscilla Presley, într-un comunicat trimis site-ului People, menționează Agerpres.

Advertisment

“Ea a fost cea mai pasionată, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Cerem să ni se respecte intimitatea în încercarea de a face față acestei pierderi. Vă mulțumim pentru rugăciuni”, se mai arată în comunicat.


Cântăreaţa a asistat marţi, alături de mama ei Priscilla Presley, la ceremonia Globurilor de Aur, în cursul căreia actorul Austin Butler a câştigat premiul pentru cel mai bun actor într-un film dramatic graţie rolului interpretat în pelicula “Elvis”.

A murit Lisa Marie Presley. A fost singurul copil al lui Elvis Presley

Lisa Marie Presley a fost singurul copil al lui Elvis Presley. Ea a controlat anterior Elvis Presley Enterprises, dar, în 2005, şi-a vândut cea mai mare parte a acţiunilor unei firme de capital privat. A păstrat controlul asupra Graceland, proprietatea din Memphis, Tennessee pe care o deţinea tatăl său şi unde a fost găsit inconştient în august 1977.

Lisa Marie Presley a lansat trei albume în cariera sa şi este mama actriţei Riley Keough, care a jucat în “Mad Max: Fury Road”.

PLisa Marie Presley a fost căsătorită cu Danny Keough, de care a divorţat în 1994. De asemeneas, a mai fost căsătorită cu Nicolas Cage, Michael Jackson şi cu actorul-compozitor Michael Lockwood.

FOTO: Hepta

Advertisment
Advertisment