ActualitatePoliticăStiri

VIDEO / Un consilier local PSD a intrat online în ședință, dezbrăcat, de la duș

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Situație jenantă: consilierul local PSD Alberto Iosif Caraian a intrat vineri în ședința online a Consiliului local de la Sectorul 1 dezbrăcat, de la duș, neștiind că are camera pornită.

Consilierul local PSD Alberto Iosif Caraian a fost protagonistul unei situații halucinante. Acesta a intrat în ședința online a Consiliului local de la Sectorul 1 de vineri în pielea goală și ud, de la duș. Avea camera pornită, dar nu știa.

Advertisment

Colegii au început să râdă și i-au atras atenția să închidă camera. Cineva i-a spus „Alberto, închide camera”. Consilierul a anunțat că lucrează de acasă fiindcă se simte rău. Sistemul este făcut în fel încât atunci când lași microfonul pornit, pornește automat și camera, precizează Hotnews.

Advertisment

După ședința de Consiliu Local acesta a postat pe pagina de Facebook un mesaj în care și-a cerut scuze pentru situație.

”Tehnica mai joaca feste. Graba din păcate și-a spus cuvântul! Îmi cer scuze pentru nefericita întâmplare. Apa calda era de la propria centrala, ca sa anticipez orice întrebări. Scuze încă o data tuturor!”, a scris Alberto Iosif Caraian în mediul online.

Ulterior incidentului, Alberto Caraian şi-a înaintat demisia, a anunţat PSD.

„În urma incidentului regretabil din timpul şedinţei de astăzi, 24 februarie 2023, a Consiliului Local Sector 1, consilierul local Alberto-Iosif Caraian şi-a înaintat demisia”, arată comunicatul de presă al PSD, citat de ziare.com.

 

Advertisment
Advertisment