Politică

Ludovic Orban spune că PSD vrea să fure la vot

Premierul a comentat moțiunea de cenzură pregătită de Partidul Social Democrat.

PSD va depune luni, la Parlament, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban. Marcel Ciolacu, președintele interimar al social-democraților a afirmat că inițiativa e necesară, întrucât România este o „țară în derivă”, iar Executivul nu are deloc credibilitate, potrivit Agerpres. El a adăugat că există discuții cu toate formațiunile politice pentru susținerea moțiunii.

Orban e de părere că PSD vrea să fure la vot

„Socoteala de acasă știți că nu întotdeauna se potrivește cu socoteala din teren. Această moțiune de cenzură reprezintă încă un act iresponsabil din partea PSD.

Să încerci să dai jos un guvern care și-a făcut datoria față de țară, care gestionează cu corectitudine, profesionalism și eficiență problemele grave care au apărut din cauza epidemiei, din cauza crizei, din cauza secetei, din cauza inundațiilor.

Un guvern confruntat cu dificultăți care n-au mai existat în istoria României de foarte multă vreme. Să dai jos guvernul mi se pare un gest iresponsabil și complet lipsit de logică.

Este un gest împotriva intereselor României. Guvernul pe care îl conduc trebuie să implementeze toate măsurile din programul de relansare economică și investiții. Guvernul pregătește toate documentele pentru absorbția celor 80 de miliarde de euro care vor fi alocați României începând cu 1 ianuarie 2021. Aici e vorba de documente importante.

Acest guvern pregătește cu minuțiozitate deschiderea anului școlar. Acest guvern se luptă cu toate armele împotriva răspândirii virusului. Se vede că, de când guvernul are din nou la dispoziție instrumentele legale pe care le au toate celelalte țări europene, există o tendință de oprire, chiar un ușor trend descendent în ultimele 4 zile.

Să depui moțiune de cenzură cu trei luni înaintea alegerilor parlamentare, când românii vor fi cei care decid cine să conducă România în perioada următoare, repet, este un act iresponsabil și este împotriva intereselor României”, a declarat prim-ministrul României


TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: