PoliticăUltima ora

Diana Șoșoacă, chemată DE URGENȚĂ la Parchetul General! Senatoarea a sechestrat o echipă de jurnaliști

Diana Șoșoacă a fost chemată de urență la Parchetul General, pentru a fi audiată în unul dintre cele trei dosare penale deschise pe numele său. Amintim că senatoarea a sechestrat o echipă de jurnaliști italieni.

Advertisment
Advertisement

Diana Șoșoacă a fost citată pe data de 7 februarie la Parchetul General, acolo unde este audiată în dosarul în care a depus plângere împotriva jurnaliștilor italieni. Politicianul susține că se fac presiuni politice pentru judecarea dosarelor sale.

Senatoarea Diana Şoşoacă a fost citată pe 7 februarie la Parchetul General pentru a fi audiată într-unul dintre cele trei dosare penale deschise pe numele său. A dat declaraţii în calitate de parte vătămată în dosarul sechestrării jurnaliştilor italieni.

Advertisment

Diana Șoșoacă are trei dosare penale. A fost chemată la Parchetul General

În acest moment sunt trei dosare penale deschise pe numele Diana Iovanvici-Șoșoacă, după cum urmează: plângerea jurnaliştilor italieni, plângerea ei pe numele jurnaliştilor şi plângerea senatoarei pe numele unor colegi după ce au împiedicat-o să participe la anumite şedinte în parlament.

Advertisment

Diana Şoşoacă a acuzat minciunile din presă şi a precizat că aceasta este prima sa audiere, nemaifiind citată până acum. Senatoarea a refuzat să ofere amănunte din anchetă, dar a ţinut să precizeze că este vorba de o anchetă împotriva unui demnitar al statului român, care se va desfăşura „conform Codului de Procedură Penală, nu cum doresc jurnaliştii”.

Diana Șoșoacă: „Mi-a fost mie teamă de ceva?”

„Este dosarul în care eu am făcut plângeri penale. Mi-a fost mie teamă de ceva?

Mâine la 10 voi reveni pentru că avocatul meu nu a putut să se prezinte azi. Am avut nişte discuţii preliminare. Am stabilit nişte chestiuni ale dosarului. Mâine revin la ora 10. Să ştiţi că nu ştiu cine a adus în atenţie minciunile din presă. Domnul procuror niciodată nu m-am mai citat până acum. Nu a fost în niciun concediu, cum s-a mai zvonit. Că m-a citat, că a intrat în concediu.

Nu am refuzat niciodată venirea când am fost citată am venit. Este o anchetă a PICCJ, e vorba de infracţiuni împotriva unui demnitar al statului român, iar ancheta se va desfăşura aşa cum spune CPP”, a transmis Diana Șoșoacă, la intrarea, respectiv la ieșirea din PArchetul General.

 

Advertisment
Advertisment