ActualitatePoliticăStiri

Deputatul AUR Dumitru Focșa, reclamat la poliție după ce și-a agresat soția

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Deputatul AUR de Constanţa Dumitru Focşa a fost reclamat la poliție după ce şi-ar fi agresat soţia, în noaptea de miercuri spre joi.

Polițiștii din comuna constănțeană Lumina au fost sesizați joi dimineață la ora 2.00, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către soțul său, la domiciliul comun din localitatea Lumina. Este vorba despre soția deputatului AUR Dumitru Focșa, care a reclamat că a fost agresată chiar de acesta, relatează G4media.

Advertisment

La fața loc ului, polițiștii au identificat un bărbat, de 57 de ani, dar și femeia vătămată, de 49 de ani, care prezenta urme vizibile de violență. Aceasta din urmă a primit îngrijirri la fața locului, refuzând să meargă la spital. De asemenea, femeia nu a dorit să fie emis un ordin de protecție provizoriu. În acest caz, poliția a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie. Dat fiind că la incident a fost prezentă și o minoră, poliția a cerut intervenția unei echipe din cadrul Direcției pentru Protecția Copilului (DGASPC) Constanța, mai precizează sursa citată anterior.

Advertisment

Deputatul AUR Dumitru Focșa, reclamat la poliție după ce și-a agresat soția. Reacția partidului AUR după incident

Partidul AUR a anunțat că a început o anchetă internă după ce deputatul Dumitru Focșa a fost reclamat de soție pentru că ar fi agresat-o.

”Suntem ferm împotriva oricărei forme de violență fizică sau psihologică. Credem că familia este un sanctuar care trebuie apărat de manifestări agresive, iar autoritățile sunt obligate să cerceteze și să soluționeze neîntârziat acest gen de incident. Juriul de Onoare al Alianței pentru Unirea Românilor a demarat o anchetă internă și va propune o decizie în conformitate cu prevederile Codului de Etică al partidului. În funcție de gravitatea faptelor, sancțiunile pot merge până la pierderea tuturor funcțiilor în cadrul partidului”, se arată într-un comunicat AUR.

Advertisment
Advertisment