info

Vlăduța Lupău a fost infectată😱😱 cu coronavirus

Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe ale României, Vlăduța Lupău trece prin momente grele. A fost infectată cu coronavirus.

Este extrem de supărată pentru că a fost infectată cu coronavirus. Vlăduța Lupău a explicat totul internauților.

Vlăduța Lupău a fost infectată cu coronavirus

A fost sceptică vizavi de virusul nemilos, dar acum a înțeles că nu e de glumit. Vlăduța Lupău e foarte tristă pentru că a fost infectată cu coronavirus. Totul a început când Vlăduța a simțit că a răcit, motiv pentru care a luat paracetamol. Nici măcar prin gând nu i-ar fi trecut că ar putea avea visurul.

Chiar și așa, aceasta a fost la Cluj, unde a făcut un test. Rezultatul a dat-o total pest cap. Potrivit fanatik.ro, artista a fost și mai supărată atunci când internauții au spus că a primit bani. „Sunt foarte mâhnită și supărată să văd reacția unora. Duminică, eu am avut roșu în gât, după care am făcut febră și am decis să mă duc să mă testez luni dimineața la un centru din Cluj.

Nu mă gândeam că aș putea fi pozitivă. Am zis să fac testul așa, pentru că aveam foarte multe de făcut, aveam de filmat Revelionul pentru cei de la Antena 1. Toate s-au anulat momentan. Mă rog, nu o să particip”, a spus Vlăduța Lupău pe o rețea de socializare.

Ce simptome a avut

Printre simptomele cu care s-a confruntat Vlăduța a fost febra, transpirațiile aproape în fiecare oră și o durere mare de spate. Din păcate, prin același lucru a trecut și soțul său, dar cântăreața a spus că a crezut că glumește. „Nu am crezut în acest virus sau, mă rog, nu atât de tare în el, mai ales că toată vara am cântat și am întâlnit sute sau poate mii de oameni. N-am crezut deloc în el. Pot să spun acum că, pentru mine, este ca o răceală”, a spus frumoasa cântăreață.

 

Tags
Close