info

E hotărât. Leo de la Strehaia intră la judecata țigănească

După ce a dat-o afară din casă pe Anca, mama copiilor săi, Leo de la Strehaia intră la judecata țigănească.

Prințul țiganilor, Leo de la Strehaia are mari probleme. A dat-o afară din casă pe fosta sa soție iar acum va intra la judecata țigănească.

E hotărât. Leo de la Strehaia intră la judecata țigănească

Se pregătește judecata țigănească pentru Leo de la Strehaia și Anca. Leo este acuzat că a făcut de râs comunitatea rromilor din România, după ce soția sa a plecat de acasă din cauza lui. Mai mult decât atât, rromii spun că din cauza lui Leo s-a distrus căsnicia dintre el și Anca. Nu în ultimul rând, spune wowbiz.ro, Leo ar fi spălat în public problemele din familia, lucru neacceptat în comunitatea din care face parte.

Cum îl judecă George Pian

Finul său, George Pian, vărul lui Emi Pian nu s-a sfiit să îi spună prințului țiganilor care sunt greșelile pe care le-a făcut. ”Tu ești Leo de la Strehaia! Ce gânduri ai, ce vrei să faci, uite și nașa e acolo, plecată și tu ești supărat… Îți dai seama ce se întâmplă, că toată lumea e cu ochii pe tine, iar ai început să faci tot felul de probleme. Patroana o superi mereu… Să te împaci cu Anca, e singura soluție. Să ajungi la o concluzie bună… Să nu mai superi Patroana, că vezi că e bătrână și bolnavă… I-ai mâncat toți banii și pe ăia de medicamente…

Era normal să ia actele de la casă și să fugă. Tu ai alte gânduri, de aia ai venit acasă… Din punctul meu de vedere… Să iei actele și să vinzi casa! Dacă Anca vine mâine cu Poliția și-ți spune să ieși afară din casă, ce faci? Actele spun că Anca este proprietară. Pune problema și altfel, nașule! Păi, lui Dana, i-ai cumpărat mașină? E mașina lui Dana, parte, da? Dar ai cumpărat-o tu! Nu se compară femeile pe care le-ai avut tu cu Anca! Anca e și mama copiilor tăi, e și o femeie mult mai frumoasă decât fetele pe care le-ai avut tu sau ai stat tu cu ele…”, i-a spus George Pian lui Leo de la Strehaia.

Tags
Close