info

­čśž­čśžAlert─â ├«n Rom├ónia! Un nou incendiu la un spital. Au evacuat pacien╚Ťii

Este alert─â ├«n Rom├ónia. Un nou inceniu s-a produs la un spital. Autorit─â╚Ťile au intervenit de urgen╚Ť─â ╚Öi au evacuat pacien╚Ťii. S-a aflat cum s-a ajuns la un asemenea incident.

Este alert─â ├«n Rom├ónia. O informa╚Ťie de ultim moment a panicat pe toat─â lumea. Dup─â incendiul devastator de la spitalul din Piatra Neam╚Ť, unde ╚Öi-au pierdut via╚Ťa mai mul╚Ťi pacien╚Ťi, am fost aproape de o alt─â nenorocire.

Alertă în România

Totul s-a ├«nt├ómplat ├«n urm─â cu doar c├óteva minute ├«ntr-o alt─â parte a ╚Ť─ârii. Este vorba despre Cluj Napoca.┬á Inspectoratul pentru Situa╚Ťii de Urgen╚Ť─â (ISU) a fost alertat ├«n aceast─â diminea╚Ťa, ├«n jurul orei 7.00, pentru a interveni la un incendiu, la Spitalul Universitar CFR din Cluj Napoca.

A fost nevoie de evacuarea a trei pacien╚Ťi. ├Än saloane se aflau 11 pacien╚Ťi ├«n momentul izbucnirii incendiului. Potrivit reprezentan╚Ťilor ISU Cluj, incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit electric la un corp de iluminat dintr-o baie, aflat─â la etajul I al spitalului.

ÔÇ×Au fost evacuate trei persoane. A intervenit Deta╚Öamentul 1 de Pompieri Cluj-Napoca cu dou─â autospeciale de capacitate medie cu ap─â ╚Öi spum─â pentru stingere incendii, o ma╚Öin─â de descarcerare, o autospecial─â cu scar─â ╚Öi un echipaj de terapie intensiv─â mobil─â.

Incendiul a fost stins. Cele trei persoane evacuate sunt pacien╚Ťi ai spitaluluiÔÇŁ, a transmis purt─âtorul de cuv├ónt al ISU Cluj, Andrei Biri╚Ö. Acesta a precizat c─â nu s-a impus evacuarea altor pacien╚Ťi interna╚Ťi la Spitalul CFR.

Baia ├«n care a izbucnit incendiul deserva pacien╚Ťii din sec╚Ťia Interne, din mai multe salaoane, iar accesul se f─âcea din hol. 11 pacien╚Ťi se aflau in saloane, ├«n momentul izbucnirii incendiului.

Close