info

­čś«S-a aflat adev─ârul! De ce divor┼úeaz─â Pepe? Anun┼ú de ultim moment al Poli┼úiei

Este scandalul momentului! Dup─â ce Pepe anun┼úa, la ├«nceputul lunii noiembrie, c─â el ┼či Raluca Pastram─â urmeaz─â s─â divor┼úeze, de┼či el nu vede niciun motiv real pentru asta, acum se pare c─â situa┼úia a ajuns mult mai complicat─â. A fost nevoie de interven┼úia de urgen┼ú─â a Poli┼úiei! Ce s-a ├«nt├ómplat ├«ntre cei doi?

Sunt probleme ┼či mai mari ├«ntre Pepe ┼či Raluca Pastram─â, dup─â ce cuplul a anun┼úat deja c─â urmeaz─â s─â divor┼úeze.

Se pare c─â Pepe ┼či-ar fi agresat so┼úia ├«n plin─â strad─â, posibil chiar de fa┼ú─â cu cele dou─â fiice ale lor, ├«n parcarea stadionului Dinamo, unde fetele particip─â la cursuri de tenis. Ulterior, Raluca a cerut un ordin de protec┼úie pe numele lui Pepe, dup─â acest episod violent. Ea a mers la Poli┼úie, unde a depus o pl├óngere ├«mpotriva lui Ionu┼ú Nicolae Pascu (numele real al c├ónt─âre┼úului) pentru loviri ┼či violen┼úe.

Pepe a fost contactat de jurnali┼čtii de la Click pentru a oferi un comentari pe acest subiect, ├«ns─â a r─âspuns scurt: ÔÇťNu comentez!ÔÇŁ ┼či a refuzat s─â ofere vreun alt detaliu despre incidentul dintre el ┼či Raluca Pastram─â.

Ce spun poli┼úi┼čtii despre aceast─â agresiune?

ÔÇťEpisodul de violen╚Ť─â s-a petrecut ├«n parcarea stadionului Dinamo, pe 19 noiembrie, ├«n jurul orei 17.00. Femeia a fost lovit─â ├«n zona fe╚Ťei ╚Öi s-a dus direct la poli╚Ťie, la Sec╚Ťia 7, unde a f─âcut pl├óngere. S-a emis un ordin de protec╚Ťie provizoriu, care are valabilitate 5 zile.

Asta ├«nseamn─â c─â agresorul nu mai are voie s─â se apropie la mai pu╚Ťin de 100 de metri de victim─â, ├«n locurile pe care aceasta le frecventeaz─â. Dupa cele 5 zile, ordinul de protec╚Ťie se poate prelungi ├«n instan╚Ť─â, p├óna la 6 luniÔÇŁ, au precizat surse din cadrul Poli┼úiei.

ÔÇťLa data de 19.11.2020, Direc╚Ťia General─â de Poli┼úie a Municipiului Bucure╚Öti ÔÇô Sec╚Ťia 7 Poli╚Ťie a fost sesizat─â de c─âtre o femeie cu privire la faptul c─â ├«n cursul zilei a fost agresat─â fizic de c─âtre so╚Ťul s─âu. A fost emis ordin de protec╚Ťie provizoriu. Cercet─ârile sunt continuate de Sec╚Ťia 7 Poli╚Ťie, sub supravegherea Parchetului de pe l├óng─â Judec─âtoria Sectorului 2, sub aspectul s─âv├ór╚Öirii infrac╚Ťiunii de violen╚Ť─â ├«n familieÔÇŁ, este comunicatul oficial al oamenilor legii.

Totu┼či, Raluca Pastram─â nu a mai a┼čteptat s─â expire ordinul de protec┼úie provizoriu ┼či s-a adresat deja instan┼úei. Pe data de 20 noiembrie apare o ac┼úiune ├«nregistrat─â la Judec─âtoria Sectorului 2, cu Ionu┼ú Pascu ├«n calitate de p├ór├ót ┼či Raluca Pascu de reclamant. Obiectul acestui dosar: ÔÇťordin de protec┼úieÔÇŁ.

Close