Horoscop

Horoscop 30 septembrie 2020. Ce motive ai ca să iubești un Leu

Horoscop 30 septembrie 2020. De ce să fiți mândri că sunteți alături de un Leu? Iată ce lucruri cu adevărat speciale are această zodie.

Horoscop 30 septembrie 2020. Sunt buni, te protejează și știu să te susțină. Iată care sunt motivele pentru care să iubești un Leu.

Horoscop 30 septembrie 2020. Ce motive ai ca să iubești un Leu

Horoscop 30 septembrie 2020. Ai cunoscut un Leu? Ține-l bine pentru că e unul dintre nativii de care ai mare nevoie. Plin de pasiune și vitalitate Leul îți insuflă bucuria de a trăi. Este generos și are o inimă extraordinară și te faci să te simți în siguranță. Se dăruiește de cele mai multe ori pe sine în relațiile pe care le are, de aceea suferă de cele mai multe ori.

Impun respect

Potrivit garbo.ro, Leul are dese momente în care impune respect, dar este și plin de el câteodată. Lucru deranjant pentru persoanele din jur. Sunt situații în care un Leu se poate enerva, poate ridica tonul și uneori chiar sparge un obiect. Dacă le cereți însă sfatul într-o problemă, veți fi surprinși că se vor transforma în niște mielușei. Întreaga viață însă Leul se va simți de multe ori inferior celorlalți, iar de aici îi vin frustrările.

E conștient de defectele sale, dar nu arată

Cu un ego uriaș, Leul este conștient că are defecte, însă face tot ce poate ca să nu arate asta nimănui. Este imparțial uneori și cu un orgoliu care trebuie luat în seamă. Chiar dacă greșește are un curaj enorm și uneori mult prea multă demnitate. Poate că nu i-ar strica acestui nativ să mai plece capul din când în când. I-ar fi de mare folos în relațiile pe care le are. Pe de altă parte, Leul este extrem de sincer, dar poate apela la tot felul de manipulări și jocuri care uneori nu-și au rostul. Nu în ultimul rând, Leul va face orice ca să-și îndeplinească visul. Chiar dacă asta înseamnă să îi umilească pe cei din jur.

 

 

Tags
Close