Horoscop

Horoscop 28 septembrie 2020. Care sunt cele mai rele zodii

Horoscop 28 septembrie 2020. Fiecare semn zodiacal are și lucruri bune, dar și lucruri rele. Care sunt cele mai rele zodii.

Horoscop 28 septembrie 2020. Nu există persoană care să nu aibă defecte și calități. Care sunt cele mai rele zodii.

Horoscop 28 septembrie 2020. Care sunt cele mai rele zodii

Horoscop 28 septembrie 2020. Pentru a ști de cine să vă feriți, trebuie să cunoașteți care sunt cele mai rele zodii. Astrologii spun că în topul celor zodiilor cu care trebuie să aveți cât mai puține relații se înscriu Berbecii. Extrem de egoiști, aceștia vă pot pune deseori în pericol. Sunt mult prea preocupați de problemele lor, foarte impulsivi și spun ce le trece prin cap. Fără să se gândească la consecințe. Nu vor da niciodată înapoi și să nu vă mire dacă sunt și violenți uneori. Berbecilor le place să se joace cu oamenii din jur și să îi umilească.

Scorpionii sunt geloși și posesivi

Scorpionii par mereu că sunt prinși în situații din care nu vor să iasă. Sunt de multe ori obsedați de moarte și foarte geloși și posesivi. Știu că au un farmec aparte și întotdeauna îl vor arăta și celorlalți. Acești nativi simt nevoia să fie în centrul atenției și tot timpul cred că lumea se învârte în jurul lor. În plus, le dau tot timpul sfaturi celorlalți, însă de ei nu au grijă deloc. Posesivi și materialiști sunt și Taurii, care nu vor ceda niciodată într-o discuție. Indiferent dacă celălalt are dreptate sau nu. Pe de altă parte, Taurii sunt extrem de leneși și vor face orice pot ca să muncească cât mai puțin posibil. Când vor să obțină anumite lucruri, vor adopta o atitudine agresivă.

Fecioarele îi judecă mereu pe alții

Atenție sporită și la Fecioare pentru că au mereu tendința de a-i judeca pe cei din jurul lor. Sunt ipohondri și însetați  de perfecțiune, dar și extrem de pesimiști. Potrivit unica.ro, Balanțele fac parte din persoanele care mereu vă pot manipula după bunul lor plac. Nu le place să fie contrazise și au tendința de a ridica mereu tonul la cei din jur. Cât privește Vărsătorii, aceștia trăiesc mereu doar în propria lor lume și le spun mereu celorlalți că nu au nici o valoare atunci când se supără.

 

Tags
Close