Horoscop

Horoscop 25 septembrie 2020. Ce zodie ești în horoscopul dacic

Horoscop 25 septembrie 2020. Bătrânii spun că unul din cel mai corect și mai precis horoscop este cel al dacilor. Află ce zodie ești.

Horoscop 25 septembrie 2020. Odată ce vei afla ce zodie ești în horoscopul dacilor, vei înțelege și ce se întâmplă cu viața ta.

Horoscop 25 septembrie 2020. Ce zodie ești în horoscopul dacic

Horoscop 25 septembrie 2020. Dacii au avut din cele mai vechi timpuri un horoscop doar al lor, bazat pe ziua nașterii. Este cu totul surprinzător!  Potrivit vechiului horoscop, cei născuți în prima zi a săptămânii fac parte din zodia Dyonisos. Ce înseamnă asta? Că sunt mereu veseli și optimiști și vă place să stați cât mai departe de oamenii răi și de scandaluri. Sunteți Pleistoros, dacă ați văzut lumina zilei în ziua de marți. Acești nativi sunt foarte puternici, reușesc mereu să răzbească în viață. Au însă un defect mare: sunt răzbunători.

Cei născuți miercuri sunt extrem de credincioși

Dacă v-ați născut miercuri, faceți parte din zodia Derzelas. Potrivit revistateo.ro, aceste persoane iubesc să trăiască sănătos și sunt foarte credincioși. Nu spuneți bârfe și stați cât mai cuminți dacă vreți să aveți lângă voi pe cineva din această zodie. Sabazios sunt persoanele născute joi. Iar acești oameni au o capacitate ieșită din comun de a face lumină în orice problemă care pare fără ieșire.

Sunteți în zodia Bendis dacă ați venit pe lume vineri. Tradiționaliști convinși, cei din Bendis adoră trecutul și privesc cu scepticism la modernism. Au nevoie de stabilitate și de siguranță, de aceea nu vor fi niciodată cu capul în nori. Iuți la mânie sunt cei născuți sâmbătă, care fac parte din zodia Gebeleizis. Pe de altă parte însă, dacă vor avea prieteni și li se va da atenție, vor fi cei mai fericiți. Cei mai imprevizibili nativi sunt cei născuți duminică, adică zodia Zamolxis. Aceștia vor cuceri pe oricine și va trebui să aveți mare răbdare, pentru că nu își pun sufletul pe tavă.

 

Tags
Close