Horoscop

Luna martie aduce schimbări radicale pentru multe zodii

Prima lună a primăverii aduce reale provocări tuturor nativilor și îi îndeamnă la creație.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Începutul de martie echivalează cu echinocțiul de primăvară. Pe parcursul întregii luni atmosfera va fi încețoșată mental. Multe zodii se află într-o perioada de revizuire și reanalizare a vieții profesionale dar și personale.

Luna martie vine cu informații noi și surprinde toate zodiile și de această dată

Chiar dacă în prima parte a lunii se crează un spațiu benefic pentru cele mai multe zodii. O perioada propice se arată pentru Berbec dar apare lumina și pentru nativii din Pești.

Advertisment

Soarele intră în Berbec din 20 martie. Aceasta este perioada când va începe noul an astrologic și va aduce noutăți pentru toate cele 12 zodii.

Advertisment

Ritmul vieții suferă mari schimbări din moment ce Soarele se îndreaptă către Berbec. În partea de nord apare echinocțiul de primăvară iar zodiile se pregătesc pentru o nouă viață.

În acest stadiu fiecare zodie are un nou început și noi concepții de viață, Odată cu această schimbare apare și primăvara astrologică iar berbecii se arată foarte energici. Pentru a porni pe un nou drum nativii din fiecare zodie trebuie să lase în urmă modurile învechite de a gândi și să pornească încrezători în viitor.

Marele eveniment al lunii are loc pe 22 martie

Acum 2 zile bătrânul Saturn, lordul karmei, care este deosebit de responsabil și disciplinat ajunge în Vărsător,

Începând de acum și până la sfârșit de iulie fiecare zodie va trece prin diferite stadii și va avea de învățat din fiecare întâmplare. Viața le va oferi motive să meargă mai departe încrezători și responsabili.

Energia Vărsătorului se simte în jurul și celorlalte zodii. Primăvara vine cu un suflu nou și toți nativii sunt îndemnați la visare. Acum este momentul sa fie cât mai creativi și înțelegători.

Acesta este momentul când se pot face schimbări radicale în viața lor. Ei se pot folosi de mijloace neconvenționale pentru a-și găsi puterea în forțele proprii. Lumina soarelui îi ajută să ia decizii cât mai inspirate și să își facă proiectele cât mai eficiente.

Nativii vor avea proiecte pe termen lung pe care doar cu dedicare și înțelepciune le vor putea duce la bun sfârșit. Luna martie este luna schimbărilor și totodată perioada în care nativii sunt îndemnați să pășescă cu încredere pe un nou drum.

Advertisment
Advertisment