Horoscop

Horoscopul zilei de duminică 2020

Activitățile practice și plăcerile senzuale ne atrag acum mai mult decât de obicei și găsim un sentiment de pace și de mulțumire cu ceea ce ne este familiar și de încredere.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

 

Luna continuă să tranziteze prin Taur, încurajându-ne să ne distrăm și să apreciem ceea ce avem. Azi avem parte de relaxare sau o stabilizare a sentimentelor noastre.

Advertisment

 Apoi Luna va trece prin Gemeni începând cu ora 20:21. Neînțelegeri pot apărea în perioada lui Mercur retrograd, deoarece sentimentele și cuvintele sunt incompatibile.

Advertisment

Totuşi, Luna în Gemeni ne încurajează să ne stăpânim temerile și să ţinem cont de ideile sau de sfaturile altora.. Suntem mai interactivi și mai versatili in aceasta azi. 1 martie este ziua în care cu toţii sărbătorim Mărţişorul, ziua care aduce cu ea primăvară în sufletele noastre.                                                                                                                      

Din punct de vedere sentimental este o zi benefică care transmite fiecăruia dintre noi energie pozitivă. Este o zi în care toate dorinţele ni se vor îndeplini 

Berbec                                                          

Pentru cei născuţi în Berbec această zi este una plină de încredere. Evită oamenii care nu-ţi fac bine şi priveşte cu mai multă încredere în viitor. Femeile din această zodie sunt sfătuite să poarte mărţişor roşu.                                                                                                          

Taur

Taurii vor avea mult succes azi şi vor primi numai cuvinte de laudă de care se vor simţi mândri. Sunt sfătuite să poarte mărţişor din cupru.     

Gemenii                                                                   

Gemenii sunt neîncrezători în ceea ce şi-au propus să facă deoarece sunt înconjuraţi de oameni care sunt puşi mereu pe ceartă. Sfatul este să continui ceea ce îţi doreşti să realizezi. Sunt sfătuite să poarte mărţişor făcut din inimioare.           

Rac                                                   

Racul este implicat în diverse lucrări pe care trebuie să le rezolve şi să treacă peste ele cu brio. Va începe o etapă mai palpitantă. Mărţişoarele realizate din flori le sunt cele mai potrivite.          

Leu

Pentru Lei vine o perioadă de relaxare după mult tumult.  Vor avea o zi calm ă , in care se bucură de viata alaturi de partener. Mărţişoarele multicolore le sunt pe plac.                          

Fecioara                                                                                          

Azi, Fecioara are o poziţie de lider punându-şi astfel în valoare toate hotărârile pe care a decis să le ia.  Sunt incantate de rezultatele muncii din ultima vreme. Trifoiul cu 4 foi li se potriveşte de minune ca martisor.   

Balanta                                                                    

Ca să depăşească o serie de probleme Balanţa trebuie să dea dovadă de multă mândrie. Vor sti cum sa comunice pentru a fi mai simplu intelesi de ceilalti. Mărţişoarele recomandate sunt cele nostime.

Scorpion                                                                                                     

Scorpionul are de ales între bine şi rău.  Sunt pe pragul unei decizii importante si vor sti cum sa procedeze pentru a castiga admiratia celorlalti. Lor li se recomandă să poarte mărţişoare din metal.

Sagetator

Cei în zodia Săgetător nu sunt siguri dacă vor reuşi ce şi-au propus. Cineva le ofera sprijinul azi, e bine sa profite de ocazie. Li se recomandă mărţişoarele realizate din oţel.      

Capricornii                                                              

Capricornii pot avea probleme cu legea. Se simt nedreptătiti si cumva vinovati intr-o situatie delicata, insa lucrurile se vor rezolva. E recomandat să poarte mărţişoare obişnuite.

Varsator                                           

Vărsătorii îşi rezolvă problemele cu mult calm. Au solutii la cele mai dificile probleme sentimentale, care ii framanta de ceva vreme. Ei pot purta mărţişoare originale si viu colorate.

Pesti                           

Peştii au chef de petreceri azi, sunt veseli si primesc vesti bune. Li se recomanda să poarte mărţişoare cu simboluri esoterice.

Advertisment
Advertisment