Horoscop

Horoscopul zilei: 6 aprilie

Veștile aduse de astre pentru prima zi de luni din aprilie. Ce le este rezervat zodiile astăzi?

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Berbec. Vei ști în ce direcție merge relația ta și vei face tot ce îți stă în putere pentru a fi bine, pentru a fi tu fericit. Vei interacționa cu oameni care te văd ca partener de muncă.

Taur. Poate după perioada de stat acasă, vei ajunge la serviciu sau va trebui să le duci mâncare unor persoane din apropiere.

Advertisment

Gemeni: Poate că veți lucra acasă ceva timp, unii dintre voi pot merge într-o altă locuință.

Rac. Vei cheltui bani pentru rezolvarea unor crize acasă, ai întârziat unele reparații și nu funcționează. Veți primi sfaturi de la cineva care vă este mereu alături la nevoie, ar fi bine sa țineți cont de ele.

Advertisment

Leu. Primiți o mână de ajutor cu munca. Poate veți putea lucra de acasă, sau poate veți fi implicat într-un proiect alături de o echipă.

Fecioară. Veți lua niște bani și va trebui să-i cheltuiți pe alte lucruri obligatorii pe care le puteți lua persoanelor apropiate. Veți avea o comunicare bună cu mediul înconjurător.

Balanță. Trebuie să câștigați bani și să faceți diverse achiziții prin telefon și poate chiar să plătiți pentru obligații. Totodată, pot apărea anumite oportunități.

Scorpion. Veți ajuta părinții sau vecini cu anumite lucruri pe care ei nu și le pot permite în această perioadă. Există oportunități de a lucra la ceva.

Săgetător. O sa fiți căutat de mai multe persoane pentru diferite proiecte și idei de afaceri. Rămâneți cu picioarele pe pământ și analizați bine situația.

Capricorn: Încă vă gândiți să vindeți o mașină. Apare o ofertă bună de această dată.

Vărsător. Veți avea un alt nivel de comunicare cu partenerul de viață și toate neînțelegerile care vă făceau probleme vor dispărea. De asemenea, sunteți dispus să vă implicați în proiecte caritabile.

Pești. Puteți primi vești bune de la cei care sunt departe și vă duc dorul. Va trebui să faceți câteva alegeri dificle în această perioadă.

Advertisment
Advertisment