Horoscop

Horoscopul pentru ziua de astăzi: 20.03.2020

Astrele se modifică des, uneori țin cu toate zodiile, alteori doar cu unele.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Dacă vrei să faci diferența, atunci trebuie să te implici. Întâlniți-vă cu persoane care vă împărtășesc preocupările și asigurați-vă că vocile voastre vor fi auzite. Nu intenționați să schimbați întreaga lume, doar partea mică din ea care contează cu adevărat, răspunde horoscopul.

BERBEC (21 martie – 20 aprilie):

Ora ta din an începe doar și pe măsură ce Ssn se mută în zodia ta, vor exista multe oportunități de a străluci. Cu toate acestea, o legătură puternică Marte-Jupiter vă avertizează că nu veți obține lucrurile în mod propriu astăzi, deci fiți gata să faceți compromisuri.

Advertisment

HOROSCOPUL: TAUR (21 aprilie – 21 mai):

Un fel de criză va trebui să fie abordată astăzi și în weekend și, întrucât ești cel din familia ta sau grupul social care tinde să rămână calm, va cădea asupra ta pentru a rezolva problema. Fii avertizat: Poate fi câteva zile aglomerate ne anunță horoscopul.

Advertisment

GEMENI (22 mai – 21 iunie):

S-ar putea să fii nerăbdător să începi o nouă sarcină sau proiect, dar nu o grăbești sau s-ar putea să crești prea curând. De asemenea, nu uitați că aveți mai multe șanse de a reuși dacă veți implica oameni care se gândesc la fel. Nu încercați să faceți totul singur.

RAC (22 iunie – 23 iulie):

Dacă aveți șansa de a face o pauză din mediul dvs. de zi cu zi de azi și în weekend, faceți din toate mijloacele acest lucru. Dar fiți conștienți că atunci când vă întoarceți veți avea probleme serioase legate de cariera dvs. Este calmul înainte de furtună, atenționează horoscopul.

HOROSCOPUL: LEU (24 iulie – 23 august)

Dacă credeți că meritați mai mult din viață decât ați obținut târziu, atunci veți avea în curând șansa să vă prezentați cazul. Mutarea soarelui în Berbec astăzi marchează începutul unei faze mult mai asertive. De data asta, chiar este vorba despre tine.

FECIOARĂ (24 august – 23 septembrie):

Compromisul este esențial în următoarele zile, în special atunci când avem de-a face cu oameni la nivel de afaceri. Dacă refuzi să joci mingea, există toate șansele ca tu să fii cel care pierde, nu numai din punct de vedere financiar, dar și înțelept în reputație. Întâlnește-i pe ceilalți la jumătatea drumului.

BALANȚĂ (24 septembrie – 23 octombrie):

Ceea ce faceți pentru alți oameni întoarceți întotdeauna la dvs. în cele din urmă – este legea universală a karmei, a cauzei și a efectului – și dacă veți avea ocazia să ajutați pe cineva astăzi, ar trebui să o luați. Ce veți face pentru ei acum va fi făcut pentru dvs. mai târziu, spune horoscopul.

HOROSCOPUL: SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Nu îți lipsește curajul sau încrederea, iar legătura Marte-Jupiter de astăzi va vedea că vei permite celorlalți să știe ce gândești și simți. Este posibil să nu fie de acord cu tine, dar vor ști mai bine decât să se certe cu tine. Ai dreptate, greșesc, asta este!

SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 21 decembrie):

Puteți simți că ceva bun se va întâmpla și pe măsură ce soarele se deplasează în cea mai dinamică zonă a graficului dvs. astăzi, dacă nu se va întâmpla în curând, o să o faceți singură! Aveți grijă câți bani cheltuiți – vă va aluneca ușor prin degete.

CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie):

Linkul de astăzi Marte-Jupiter din zodia dvs. sugerează că a doua zi sau trei vor fi interesante și provocatoare în egală măsură. Pentru a face mai mult din prima decât din urmă, ar trebui să încercați să evitați confruntarea. Nu trebuie să lupți pentru tot!

HOROSCOPUL: VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 19 februarie):

Chestiunile materiale ,dintr-un fel sau altu,l au fost pe agenda dvs. în ultimele săptămâni, dar acum soarele se deplasează într-o zonă mai lipsită de griji a graficului dvs., nu vă veți arăta atât de mult pentru ceea ce cheltuiți. Dacă este sau nu un lucru bun rămâne de văzut.

PEȘTI (20 februarie – 20 martie):

Marte și Jupiter se combină acum într-un mod care vă va provoca prietenii și nu va trece cu mult timp înainte să vă dați seama cine este cu adevărat de partea dvs. și cine este probabil să vă abandoneze în momentul în care va deveni greu. Scapă de acestea din urmă înainte să te scape de tine, spune horoscopul.

Advertisment
Advertisment