Horoscop

Horoscop martie 2021. Este  luna dragostei pentru toate zodiile

Horoscop martie 2021. Dacă luna februarie nu a fost tocmai prolifică din punct de vedere afectiv, astrologii prevăd pentru aprilie o explozie de dragoste pentru toate zodiile.

Horoscop martie 2021. Iată cum va arăta horoscopul lunii martie pentru toți nativii.

Horoscop martie 2021. Este  luna dragostei pentru toate zodiile

Horoscop martie 2021. Pentru Berbeci, luna aprilie este benefică pentru relația de cuplu, pentru că pasiunea devine mai arzătoare ca niciodată. Relațiile se vor intensifica, iar sentimentele primează. Atenție însă! Nu trebuie să acționați sub impulsul de moment. La Tauri, lucrurile sunt puțin împărțite. Dacă în dragoste le merge bine, în carieră situația nu e tocmai una roz. Așa că ar fi bine să fiți mai atenți la locul de muncă, ca să nu vă treziți că mâncați doar… iubire pe pâine. Luna martie este luna iubirii pentru Gemeni și a împlinirii emoționale și sentimentale. Dragostea primează și experiențele inedite vor fi la tot pasul. Atenție însă! Nu începeți cu geloziile, pentru că riscați să stricați totul.

Leii au tendința să strice ce e frumos

Chiar dacă decarațiile de dragoste nu prea sunt pe placul Racilor, în martie parcă vă transformați. Și începeți să rezonați cu sentimentele unice și de netăgăduit. Așa că nu vă rămâne decât să declarați partenerului iubire veșnică. Ca de obicei, Leii au tendința să stricați ce e frumos. În luna martie sunteți atât de vulnerabili, încât vă îndoiți până și de sentimentele partenerului care vă adoră.

În cea de-a doua jumătate a lunii însă, lucrurile vor reveni la normal. Dacă până acum Fecioarele nu prea au fost atinși de săgeata lui Cupidon, în martie se pare că vor da frâu liber sentimentelor. Și își vor găsi jumătatea care îi va face să-și pierdeți mințile. Și cât de bine e să te îndrăgostești! Chiar dacă pentru Balanțe vor exista perioade în cuplu în care se vor aduna energii nu foarte plăcute și certurile vor începe din te miri ce, într-un final totul se va termina cu bine. Totul este să știți să gestionați cu calm orice situație în care vă veți afla.

Scorpionii se pot căsători

Iubire, iubire și iar iubire. Scorpionilor le merge din plin la capitolul dragoste. Așa că cei implicați într-o relație s-ar putea chiar să tindă spre căsătorie, iar cei singuri vor găsi ceea ce au căutat mulți ani. Romantism și sexualitate. Aceste două cuvinte vor caracteriza pe scurt luna martie pentru Săgetători. Era și momentul în sfârșit să vă  bucurați de zâmbetele pe care le oferă dragostea. după o perioadă în care nu v-a fost tocmai bine din acest punct de vedere.

În sfârșit, relația voastră de iubire trece la un nivel superior, ceea ce nu poate decât să vă facă fericiți. Capricornii e important să petreacă mai mult timp împreună cu jumătatea. S-ar putea să-și facă apariția și barza?! Vărsătorii trebuie să profite la maxim de acest iubire. Pentru că la finalul lunii martie lucrurile încep să se clatine ușor până spre final când liniștea se va instala din nou.  Dragostea plutește în aer pentru Pești la orice pas! Trebuie doar să lăsați imaginația să-și spună cuvântul și să încercați să mai tăiați din realitatea cruntă, încercând să visați puțin.