Horoscop

Horoscop 28 octombrie 2020. Ce efect are Luna albastră asupra zodiilor

Horoscop 28 octombrie 2020. A doua lună plină din decursul unei luni, cea din 31 octombrie nu va lăsa nici zodiile în pace.

Horoscop 28 octombrie 2020. A doua lună plină din decursul unei luni, cea din 31 octombrie nu va lăsa nici zodiile în pace.

Horoscop 28 octombrie 2020. Ce efect are Luna albastră asupra zodiilor

Horoscop 28 octombrie 2020. Potrivit huff.ro, MicroLuna sau Luna plină albastră va fi anul acesta peste doar câteva zile, respectiv 31 octombrie. Cum va influența zodiile? Luna plină în Taur spun astrologii are loc în ziua în care se sărbătorește și Halloween. Ce va face cu nativii din Taur, nativul care adoră dansurile, mâncărurile scumpe, băuturile fine, muzica dar și dansul? În primul rând, vor simți mai mult ca niciodată că vor să fie liberi.

Uitați de durerile din trecut

Oamenii de știință spun că e important ca în această zi să ștergeți durerile din trecut și să trăiți viața acum trebuie. Lăsați toate lucrurile bune să pătrundă în viața voastră și vedeți dacă aveți nevoie de schimbări. Puneți-vă ordine în gânduri și în idei și luați în calcul dacă acțiunile pe care le întreprindeți. Vă place romantismul, așa că profitați din plin de acest lucru ți veți avea doar de câștigat. Chiar dacă vă e ușor, fiți recunoscători pentru cine cine a câșgiat și cine a pierdut.

Mulțumiți-i Divinități chiar și pentru faptul că vă treziți dimineața.  V-ați gândit vreodată cum arată răsăritul sau apuusul alături de persoana iubită? Fiți fericiți de absolut tot ce vedeți lângă voi, fie că e vorba de plante, copaci sau flori. Veți vedea o alta perspectivă, dacă veți vedea totul cu ochii unui copil. Potrivit teologilor, Sfinții Părinți au rânduit că sâmbătă să se facă pomenirea celor adormiți, pentru că este ziua în care Hristos a stat cu trupul în mormânt și cu sufletul în iad, că să-i elibereze pe drepții adormiți. Pe de altă parte, sâmbătă e deschisă spre duminică, ziua Învierii Mântuitorului Hristos.

 

 

 

 

Tags

Close