Horoscop

Horoscop în luna de pești – MAR-APR

Uită-te înainte de a sări, știi asta! Dar amintiți-vă: cel care ezită este de multe ori pierdut. Lunile noi sunt adaptate pentru începuturi și decizii, însă sosirea de marți în Berbec împachetează un wallop special.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Pești, cu toții știm că este luna zodiei voastre, dar vom vorbi și despre alții.

BERBEC (10 martie – 18 aprilie)

Advertisment

Alertă săptămână bună! Atenția directă a soarelui și a lunii noi asupra ta stârnește un val de karma benefică. Venus, zeița iubirii, a frumuseții și a creativității, devine și ea serioasă în zodia ta. La mulți ani, într-adevăr!

Advertisment

TAUR (19 aprilie-19 mai)

Soarele și luna nouă își fac „același timp, anul acesta” în casa ta a tainelor la fel cum Venus oferă un fulger de înțelegere divină. Revizuiește-ți viața înainte de a lua o decizie „înapoi la viitor”; dar oricât îl joci, primăvara arată splendid.

GEMENI (20 mai-19 iunie)

Voi gemeni aveți un sentiment al destinului, dar ce spuneți despre strategiile pentru a ajunge acolo? Folosiți hype de lună nouă pentru luarea deciziilor. Apoi, relaxați-vă și bucurați-vă de divertismentul la pauză, ceva intim, distractiv și doar un pic ciudat.

RAC (21 iunie-21 iulie)

Simțul tău de a călători pe un exercycle pe o autostradă crește săptămâna aceasta. Moonkids sunt Melanie Wilkes din lume (chiar și tu de 6’6 “blocks.) Acolo îți lucrezi chiflele pentru cauză, dar o primește cineva?

Despre lei și alte zodii

LEU (22 iulie – 21 august)

Locurile îndepărtate cu nume sonore ciudate intră în centrul atenției pe măsură ce Luna nouă se alătură Soarelui și Venusului în casa dvs. de călătorie. Urcați pe o piramidă, treceți pe Dunăre. Fă ceva! Dacă nu puteți gestiona Marea Barieră de Corali, măcar luați un seminar aerian de zâne și citiți puțin Caroline Myss.

FECIOARĂ (23 august – 21 sept.)

Se întâmplă în fiecare primăvară, Fecioară. Planetele impulsionante se ating în Berbec pofticioase și dintr-o dată emoțiile tale sunt în afara graficului. Vrei să te distrezi și să te joci, să formezi conexiuni amoroase și să le faci pe cele în curs de desfășurare și mai „semnificative”. Marți este timpul decizional. Sunteți gata să fugiți la romantism? Și dacă nu, de ce nu?

BALANȚĂ (22 septembrie – 21 oct.)

Luna nouă a zilei de marți strigă dulci note de natură contractuală. Este un lucru pe care Librasul romantic se va gândi: “Măriți-mă! Căsătoriți-mă!” Dar există cu adevărat mai multe tipuri de parteneriat. Alianțele profesionale contează și ele. Cu siguranță, un fel de unu la unu se va încălzi într-o manieră de moment.

SCORPION (22 octombrie – 20 noiembrie)

Abaterile de la Luna Nouă la Soare te afectează în moduri misterioase. Urmăriți problemele netezitoare care se reunesc într-o manieră care este clar adaptată. Sau este fătat? O decizie luată marți poate transforma un loc de muncă într-o carieră sau poate aduce un cu totul nou spin la o problemă de sănătate sau fitness. Ești suficient de curajos?

Cum sunt pești și zodiile apropiate

SĂGETĂTOR (21 noiembrie-20 decembrie)

Pe măsură ce fatidica Lună Nouă se alătură soarelui în casa dvs. de creativitate, aveți o mulțime de proiecte distractive dintre care să alegeți. Unele dintre ele se află în jurul bazei de domiciliu. Din fericire, ai echipa Venus, un decorator de casă la nivel cosmic. Intră în puterea ei marți.

CAPRICORN (21 dec. 18 ianuarie)

Nimeni nu trebuie să-i spună unui Capricorn că unde și cum trăiești face o declarație despre cine și ce ești. Săptămâna aceasta, pe măsură ce Luna Nouă, Soarele și Venus vă accentuează casa, sunteți gata să faceți o mega schimbare. Ora de vară și viața pot fi ușoare – dacă stabiliți scena acum.

VĂRSĂTOR (9 ianuarie-17 februarie)

O fereastră de oportunitate se deschide marți. Poate că veți inventa un program nou sau vei scrie o scrisoare editorului. Cum rămâne cu acea amintire rară pe care ai visat-o întotdeauna să scrii? Tensiunea se montează ca o lună nouă foarte încărcată care trimite semnale de fum care implică comunicații.

PEȘTI (18 februarie-19 martie)

Fuziunea de marți a soarelui-a lunii noi în casa ta cu bani are acțiuni cosmice. Așteptați-vă un moment de adevăr dacă a existat vreodată unul. E timpul acum ca un truc de ursuleț sau doi să-l aducă în perspectivă – perspectiva ta. Pești, veți fi bine!

Advertisment
Advertisment