Horoscop

Ce spune horoscopul astăzi, 18.03.2020, despre tine?

Astrele astăzi țin cu noi, probabil e din cauza faptului că Mercur Retrograd și-a făcut vânt și ne-a părăsit și a lăsat doar armonie.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Suntem în perioada peștilor, iar din fericire Mercur Retrograd a trecut destul de repede. Hai să vedem ce spune horoscopul astăzi.

Ce spune horoscopul despre tine, astăzi?

Dacă ești berbec (21 martie – 20 aprilie). să știi că sunt șanse ca unii oameni să îți treacă pragul afacerii și de ce nu, să te ajute în continuarea acesteia. Dacă pe plan profesional stai bine, stai fără griji că pe planul sportiv nu prea. Se spune că nu prea faci sport, dar nici nu e prea târziu, pornește melodia preferată, caută o serie de exerciții care ți se potrivesc nevoilor și relaxează-ți mușchii, care aparent sunt tensionați din cauza bussiness-ului. Stele te anunță că vei avea parte de un anunț important curând!

Advertisment

Horoscopul taurilor

Stelele îmi șoptesc că pe plan financiar stai bine, probabil ai primit niște bani în urma unui concurs sau unui eveniment important din viața ta. Ai putea face ceva onorabil cu suma primită, precum o donație către o cauză nobilă în care crezi. Pe plan de sănătate stai fără griji, scapi cu noroc!

Advertisment

Ce spune horoscopul astăzi  despre zodiile de vară?

Horoscopul spune că astăzi cei ce sunt gemeni (21 mai – 21 iunie) vor eșua pe plan financiar, dar vor avea parte de o zi lângă cei dragi care le vor aduce multe satisfacții. Mereu dragostea a fost mai importantă decât banii, aș spune eu.

Racilor (22 iunie – 22 iulie), voi aveți astăzi un noroc aparte. Pe plan financiar se va întâmpla ceva ce vă doreați de mult. Posibil ca șeful vostru să vă ofere o mărire de salar! Doar avei încredere, astrele v-au pregătit ceva foarte bun!

Chiar dacă leii ( 23 iulie – 24 august) au avut parte de niște neplăceri pe anumite planuri, în special pe plan financiar, să știți că ați rămas stabili și dacă nu renunțați se vor așeza toate exact cum vreți.

Fecioarelor (24 august – 23 septembrie), nu trebuie să vă faceți griji în privință cu lucrurile materiale. Se va întămpla ceva ce vă va permite să cumpărați orice obiect luxuriant vă doriți. Astrele sunt blânde!

Balanțele (24 septembrie – 23 octombrie) sunt bine așezate în horoscop, iar astrele le oferă o balanță în tot. Ar trebui să lasați orgoliul pentru alții și să lăsați și pe alții să vă ajute!

Dacă ești scorpion, (24 octombrie – 22 noiembrie), ai un noroc profund, mai ales când vine vorba de sănătate! Stai calm, astrele te iubesc.

Despre săgetători (23 noiembrie – 21 decembrie)capricorni (22 decembrie – 21 ianuarie), respectiv despre vărsători (22 ianuarie – 19 februarie) astrele spun în mare cam aceleași lucruri, fiind aspecte de bine, pe toate planurile.

Suntem în luna peștilor (20 februarie – 20 martie), așa că am să spun și despre ei ce mi-au șoptit stelele.

Peștii ar trebui să fie precauți, dacă nu au să piardă. aici variând de la persoană la persoană, dar ar fi indicat să ascultați sfaturile altora, că sigur nu vă vor răul.

Advertisment
Advertisment