Horoscop

Horoscop 8 aprilie 2021. Acestea sunt alimentele care vă fac rău, în funcție de zodia în care v-ați născut

Horoscop 8 aprilie 2021. Horoscop 8 aprilie 2021. Orice zodie are momente când e gurmandă, însă trebuie să știe ce alimente îi priesc.

Horoscop 8 aprilie 2021. Ca să aveți o sănătate de fier, trebuie să știți ce alimente puteți consuma și ce să evitați.

Horoscop 8 aprilie 2021. Acestea sunt alimentele care vă fac rău, în funcție de zodia în care v-ați născut

Horoscop 8 aprilie 2021. Astrologii le recomandă nativilor Berbec să evite pe cât posibil consumul de carne roșie dar și de lactate care au multă grăsime. Atenție și la cât alcool beți și spuneți un nu hotărât condimentelor. Taurii trebuie să renunțe pe cât posibil la cartofi, fasole boabe, produse de fast-food și alimente care conțin zahăr mult. Pentru Gemeni, carnea de porc, cafeaua și prăjiturile de cofetărie nu sunt un lucru care să le facă bine, așa că ar trebui evitate. Racilor li se recomandă cât mai multe fructe și legume. Cât privește produsele care nu le fac bine sănătății, aici se includ semipreparatele, pâinea albă, alcoolul dar și alimentele sărate.

Leii să renunțe sosuri și maioneze

Nativii din Leu sunt pretențioși la mâncare și adoră sosurile și maioneza. Adică exact ce nu trebuie să consume. Atenție sporită trebuie să aibă Fecioarele la salam, ciocolată și carne de oaie. Balanțele e important să se abțină de la sucuri cu acid, rădăcinoase și carne în exces. Un nu hotărât vor spune Scorpionii alimentelor sărate, alcoolului și brânzei topite. Din alimentația Săgetătorilor trebuie să dispară semipreparatele, condimentele picante și maioneza. La rândul lor, Capricornii e important să aibă grijă la carnea de porc, ardeiul iute, ciocolata și piperul. Cofeină, carne de porc sau sucuri acidulate? Niciodată pentru Vărsători, pentru că vor avea mari probleme de sănătate. Nici Peștii nu trebuie să abunde în dulciuri din comerț, pâine albă, sare și preparate cu grăsime.