Horoscop

Horoscop 6 aprilie 2021. Fiecare zodie are planta ei vindecătoare

Horoscop 6 aprilie 2021. Nu te teme dacă ai ceva probleme de sănătate. Fiecare  nativ are planta lui care-l vindecă de orice boală.

Horoscop 6 aprilie 2021. Natura îi ajută pe toți nativii. Descoperiți care e planta care poate face minuni cu voi.

Horoscop 6 aprilie 2021. Fiecare zodie are planta ei vindecătoare

Horoscop 6 aprilie 2021. Guvernate de planeta Marte, Scorpionul și Berbecul sunt două zodii pentru care hameiul și păducelul sunt cei mai buni prieteni. În timp ce hameiul îl calmează atunci când nu mai fac față unei situații, păducelul le oferă buna dispoziție de care uneori au mare nevoie.

Patlagina face minuni pentru cei din Taur și Balanță

La rândul lor, vâscul și patlagina sunt recomandate celor din Taur și Balanță, pentru că țin la distanță orice energie negativă. De asemenea, nativii din Taura ar trebui să consume și mentă, mai ales persoanele care au probleme cu aparatul respirator. Nu în ultimul rând, Taurii trebui să opteze pentru fasole și anghinare. Puterea mușețelului și a țelinii se vede cel mai bine dacă vor fi consumate de cei din Gemeni și Fecioară, ajutându-I atât în curele de slăbire cât și în depărtarea unor obsesii.

Leii au nevoie de puterea sunătoarei

Salvia este protectoarea celor din Rac, iar sunătoarea îl ajută pe Leu să scape de vulnerabilitate. De asemenea, celor din Rac le este de folos tarhonul, care îi ajută să-și refacă sărurile minerale pierdute. În plus, trebuie să introduce în dietă pește, lactate și varză roșie.

Pătrunjelul alungă anxietatea celor din Capricorn

Pentru a scăpa de gândurile negative, Săgetătorul trebuie să apeleze la ajutorul mugurilor de mesteacăn. Pe de altă parte, pătrunjelul trebuie să fie consumat de cei din Capricorn și Vărsător, pentru că alungă anxietatea. Nu în ultimul rând brândușa de toamnă îi ajută pe cei din Pești să aibă mare încredere în ei.