Horoscop

Horoscop 4 februarie 2021. Cum se cuceresc bărbații din fiecare zodie

Horoscop 4 februarie 2021. De când e lumea și pământul, femeile adoptă toate metodele pentru a cuceri un bărbat. Îl veți suci pe degete în funcție de zodia în care s-au născut.

Horoscop 4 februarie 2021. Dar cum vă dați seama dacă rezonați cu domnul? Pentru a ști acest lucru, trebuie mai întâi să vedeți cum se cuceresc bărbații din fiecare zodie.

Horoscop 4 februarie 2021. Cum se cuceresc bărbații din fiecare zodie

Horoscop 4 februarie 2021. Vă place un Berbec dar nu știți cum să îl țineți alături? Aprobați-I ideile, susțineți tot ceea ce face, dar mai presus de toate, dovediți-I că poate avea încredere în voi în orice situație. Dacă vreți un Taur, atunci trebuie să știți că nu e genul aventurier, așa că aveți mare grijă cum vă comportați. În altă ordine de idei, Gemenii sunt bărbații cărora le place să se joace cu femeile. Dacă-l vreți, nu cedați în fața lui.

Bărbații din Fecioară trebuie cuceriți cu răbdare și înțelegere

Iubitor și devotat, Racul are nevoie de o femeie serioasă și pe care să nu o împartă cu nimeni, iar dacă ați pus ochii pe Leu aveți grijă că va trebui să vă spuneți dorințelor sale. Mofturoși cât cuprinde, bărbații din Fecioară trebuie cuceriți cu multă răbdare și înțelegere. La rândul lor, domnii din Balanță trebuie tot timpul lăudați și admirați.

Scorpionii nu suportă femeile insistente

Cu Scorpionii trebuie să aveți mare grijă pentru că nu suportă să fiți insistente. V-ați îndrăgostit de un bărbat din Săgetător? Ca să-l cuceriți, trebuie să știți că acestuia îi place foarte mult să fie curtat și lăudat. Cât privește Capriconul, acesta vrea ca femeia de lângă el să îi aprecize calitățile. La rândul său, Vărsătorul apreciază doamnele elegante dar și inteligente. Ca să reușiți să intrați în grațiile unui Pește, trebuie să susțineți și să îl încurajați mereu.