Horoscop

Horoscop 30 octombrie 2020. Acestea sunt cele mai ghinioniste zodii

Horoscop 30 octombrie 2020. Unii pot reuși totul în viață fără prea mult stres, iar pentru alții e un chin.

Horoscop 30 octombrie 2020. Poți fii cel mai inteligent, dar dacă norocul întârzie să apară, nu poți sta pe loc.

Horoscop 30 octombrie 2020. Acestea sunt cele mai ghinioniste zodii

Horoscop 30 octombrie 2020. Sunteți atenți la toate detaliile, însă chinul pare și mai mare până să realizați un lucru? Faceți parte din zodiile cele mai ghinioniste. Se pare că cel mai mult se chinuie Gemenii, cărora toată lumea pare că le pune bețe în roate. Potrivit viva.ro. aceștia vor să facă multe, dar uneori soarta le e potrivnică. Gemenii muncesc uneori atât de mult încât nici șefilor nu le vine să creadă. Din păcate, astrele nu sunt prea darnice cu ei. Pe de altă parte, când nativii din Gemeni vor să facă ceva din tot sufletul, parcă și astrele se îndură de ei și le oferă ajutor. Cel mai bun lucru al Gemenilor este faptul că ei nu renunță niciodată și același sfat le dau și altora.

Balanțele atrag doar situații rele

În ceea ce le privește pe Balanțe, astrologii spun că nu e vorba că atrag neapărat ghinionul de partea lor. Acești nativi au darul de a lua decizii fără să gândească în viitor. Cu alte cuvinte, ce li se întâmplă, și-o fac singuri. Dacă nu ar mai măsura de 10 ori și ar gândi mult mai repede le-ar prinde extraordinar de bine. Din păcate însă, Balanțele nu au acel curaj de care au nevoie și gândesc mereu negativ. Le-ar fi util să facă meditații, rugăciuni, poate chiar și un psiholog i-ar putea ajuta. Gândirea negativă nu îi va îndrepta niciodată către bine și frumos.

Peștii e indicat să se oprească din chetuieli

Nativii din Pești sunt recunoscuți pentru alegerile lor care nu sunt absolut deloc reușite. În plus, acești nativi trebuie să se oprească de la prea multe cheltuieli, dacă nu vor să rămână fără un șfanț în buzunar. Peștii au darul de a crea singuri probleme și atrag ghinionul de partea lor. Mai ales pentru că nu vor să planifice nimic dinainte și lasă totul pe ultima sută de metri. Și Peștii ar trebui să uite gândurile negative și atunci se va sparge ghinionul.

 

Tags

Close