Horoscop

Horoscop 29 octombrie 2020. Ce vă aduce horoscopul mayaș în luna noiembrie

Horoscop 29 octombrie 2020. Se spune că horoscopul mayaș e unul dintre cele mai sigure. Ce vă așteaptă în noiembrie.

Horoscop 29 octombrie 2020. Mayașii spuneau totdeauna că fiecare persoană trebuie să-și învețe lecția.

Horoscop 29 octombrie 2020. Ce vă aduce horoscopul mayaș în luna noiembrie

Horoscop 29 octombrie 2020. Fecirea, spun mayașii este mult mai aproape de noi decât am crede. Dar pentru a trăi o astfel de stare, e important să ne învățăm lecția de viață. Potrivit fanatik.ro, cei născuți în Zodia Ch’en (2-21 ianuarie) vor avea o situație extraordinar de bună din punct de vedere financiar în perioada ce urmează. O lună bună va fi și pentru persoanele din zodia Zodia Yax (22 ianuarie – 10 februarie). Mayașii spun că nativii născuți în această perioadă sunt oameni blânzi și a venit momentul ca părerea lor să fie luată în seamă.

Cei născuți în Sac sunt cei mai norocoși

Norocoșii zodiacului mayaș sunt însă cei născuți în zodia Sac (11 februarie – 2 martie). Aceștia vor avea în noiembrie un mare noroc din punct de vedere sentimental. La rândul lor, cei din Keh (3 – 22 martie) sunt foarte legați de familie și de țară, dar e posibil ca în noiembrie să fie obligați să ia niște decizii radicale. Pentru Mak (23 martie – 11 aprilie), se anunță o lună în care vor afla multe secrete. Din păcate și viața celor din K’ank’in (12 aprilie – 1 mai) va fi zguduită în luna noiembrie.

Pax, dictatorii zodiacului mayaș

Persoanele născute sub zodia mayașă Muwan (2 – 21 mai) vor trebui să aibă multă răbdare în noiembrie. Altfel, riscă să piardă lucruri importante. Cei din Pax (22 mai – 10 iunie), adică dictatorii zodiacului își vor găsi nașul în noiembrie. Nativii din Kayab (11 – 30 iunie) vor ave mare noroc în noiembrie, iar cei din Kumk’u (1 – 20 iulie) se vor relansa. Luna viitoare este una în care nativii din Wayeb (21 – 25 iulie) vor reuși să ia soluții excelente, dar cei din Pop (26 iulie – 14 august) au nevoie de sfaturi.

Nativii Sip vor avea probleme luna viitoare

Nativii din Wo (15 august – 3 septembrie) trebuie să ia cât mai repede decizii, iar pentru cei din Sip (4 – 23 septembrie) se anunță o lună cu mult succes. Nehotărâți sunt nativii din Sotz (24 septembrie – 13 octombrie), în timp ce persoanele din Sec (14 octombrie – 1 noiembrie) se vor reinventa. În sfârșit, cei din Xul (2 – 22 noiembrie) își vor găsi echilibrul interior. Dacă aveți probleme sufletești, apelați la nativii din Yaxk’in (23 noiembrie – 12 decembrie). O lecție de viață vor avea în luna noiembrie persoanele născute în Moll (13 decembrie – 1 ianuarie).

Tags

Close