Horoscop

Horoscop 29 octombrie 2020. Acestea sunt femeile care evită să spună adevărul

Horoscop 29 octombrie 2020. Dacă vreți să știți cât de sinceră e femeia de lângă voi, e important să cunoașteți în ce zodia s-a născut.

Horoscop 29 octombrie 2020. Toți spunem lucruri mai mult sau mai puțin adevărate. Care sunt femeile care se folosesc de propria imaginație.

Horoscop 29 octombrie 2020. Acestea sunt femeile care evită să spună adevărul

Horoscop 29 octombrie 2020. Potrivit viva.ro, chiar dacă nu sunt născute să mintă, femeile din berbec se pricep la a spune lucruri gogonate. De ce fac lucrul acesta? Pentru că le place să fie cât mai interesante. Sau pentru că vor promite lucruri pe care nu le vor face niciodată. Surprinzător pentru toată lumea, Taurii fac parte din acea categorie a oamenilor care detestă minciuna. Ei sunt mereu deschiși iar dacă totuși vor spune o mică minciună, asta înseamnă că au fost constrânși de situația dată. Gemenii sunt prinși de multe ori cu minciuna. Și culmea, aceștia nu schițează nici un gest că ar putea face așa ceva.

Femeile din Raci sunt familiste convinse

Doamnele din Rac sunt extrem delegate de familie. Pe de altă parte însă, acestea sunt extrem de sensibile și nu de puține ori construiesc un zid în jurul lor. Orgolioșii Lei spun mereu minciuni ca să își păzească spatele. Deși, interesant este faptul că acești nativi urăsc minciuna. Se pare însă că nici o zodie nu știe să mintă mai mult decât Fecioarele. Și reușesc să ascundă acest lucru cum pot mai bine. Când sunt prinse, vin cu argumente atât de puternice, că pot fi cu greu demontate de alții. Balanțele mint doar pentru a salva aparențele, cu alta cuvinte nu premeditează nimic.

Săgetătorii sunt rar în situații complicate

Scorpionii vor mereu să o scoată la capăt într-un fel sau altul. Și bineînțeles că și aceștia mint, însă nu vor recunoaște nici în ruptul capului. Săgetătorii intră rar în belele, tocmai de aceea încearcă să stea departe de tot ce e rău. Pentru că nu le place nici să spună povești nemuritoare, nici să mintă. Nici Capricornii nu vor minți bine, pentru că nu știu să o facă. Pe de altă parte, aceștia au darul de se da pe lângă șefi, pentru a avea mai mulți bani în buzunar. Minciunile Vărsătorilor sunt total nevinovate și fără să-i rănească pe ceilalți. Extrem de emoționale femeie din Pești pot ajunge să spună o minciună, dar nu o fac intenționat niciodată.

 

Tags

Close