Horoscop

Horoscop 29 februarie 2020

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Berbec

Nu te concentra pe ceea ce spun unii, atitudinea altora lasă de dorit. Lasă prejudecățile deoparte, axează-te pe realitatea din teren. O problemă își găsește o soluție. Procedând în etape, vei elimina treptat complicațiile. De asemenea, acceptă ideea de a te baza doar pe tine (mai ales acum) pentru a rezolva problemele.

Advertisment

Taur

Advertisment

Nu eșți în formă grozavă, ai impresia că nimic nu merge așa cum îți dorești. E timpul să încetinești sau să mergi mai repede? Pune-ți întrebarea având în vedere toate provocările pe care trebuie să le înfrunți. Optimizează toate activitățile pe care le desfășori în timpul zilei. O reorganizare a planificării va ușura mai întâi munca, apoi ridică moralul.

Gemeni

Afacerile merg bine. Indiferent ce se întâmplă, mergi pe calea ta și urmărește-ți scopurile. Dacă cei dragi nu sunt întotdeauna tandri cu tine, prietenia spontană pe care o ai cu anumiți străini te mângâie. Încetul cu încetul, te distanțezi de un mediu care nu-ți mai convine, ai acum ocazia să trăiești după bunul plac.

Rac

O anumită relație este promițătoare dacă acționezi cu subtilitate. Misiunea ta e să găsești argumente convingătoare pentru a  convinge o anume persoană să transforme o prietenie în relație sentimentală. Mercur în Pești și Uranus în Taur mizează pe eforturile colective de a triumfa. Stabileșți o relație câștigătoare, ai ocazia unui parteneriat de lungă durata, care îți aduce succes.

Leu

În plan sentimental, totul pare să îți zâmbească. Dar petrecerea poate fi stricată de gelozia unora, de remarcile derogatorii ale altora. Cu cât le bagi în seama mai puțin, cu atât vei merge mai departe valorificând succesele tale. Evita certurile, lasă mândria deoparte, ai lucruri mai bune de făcut decât să pierzi timpul pentru soluționarea disputelor.

Fecioară

Gradul tău de popularitate este ridicat, oamenii vorbesc despre voi în termeni strălucitori. Fecioara flatată poate avea rapid prea multă infatuare, deci atenție. Adresați-vă prietenilor voștri adevărați , veți vedea părerea lor despre ce decizie trebuie luată, ce acțiuni trebuie făcute. Condițiile în afaceri sunt bune pentru a câștiga bani și a face investiții bune. Cu înțelepciune, desigur.

Balanță

Astrele oferă bucurie azi dar te avertizează despre posibile enervări. Trecutul reapare când te aștepți mai puțin. Acesta ia forma unei situații care cere să fii responsabil față de cei din jurul tău. În cuplu, ai grijă ca preocupările materiale să nu îți afecteze relația sentimentală.

Scorpion

Avantajele lui Jupiter îți oferă echilibru fără exces, îndrăzneală fără imprudență. Dacă reacțiile sunt în cea mai mare parte pozitive, atitudinea și comentariile cuiva apropiate te pot supăra și răni. Nu pune la suflet. Acum este momentul să acționezi în direcția dorințelor tale.

Săgetător

O zi aglomerată astăzi, cu responsabilități importante de asumat. Vă puteți ocupa de mai multe activități, de cei dragi (și de problemele lor), de costuri și de gestionarea financiară în același timp. Venus vă ajută să avansați, dar este important să vă rezervați momente de relaxare, pentru a nu vă simți copleșit.

Capricorn

Imposibil să fii deprimat cu patru planete în semnele Pământului. Elementul nativ oferă impulsul liniștitor de care ai nevoie pentru a acționa fără a eșua, în condiții de siguranță. Eșți în căutarea unui nou proiect care să îți stârnească curiozitatea. Ai un zâmbet cald azi, o vitalitate generoasă ceea ce explică de alții iti caută compania.

Vărsător

Varsatorii trebuie să se teamă mai puțin de neplăceri, dar nici evenimente mari nu sunt la orizont. Profitați de această pauză pentru a aduce armonie, pentru a gândi proiecte noi. În ton cu tine și cu dorințele tale, profită de ocazie pentru a-ți îmbogăți viața emoțională cu  schimburi de idei și ieșiri romantice.

Pești

Moralul crește, ești motivat și încrezător în șansele tale de succes. În ciuda poziției sale retrograde, Mercur rămâne o planetă sociabilă. Îți depășeșți timiditatea, relațiile de dragoste se leaga usor, câștigi încredere în tine.

Advertisment
Advertisment